SON DAKİKA


Foto Galeri > Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

25 Şubat 2020 Salı - 15:32

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabından dünyaca ünlü oyuncuya hayranlığını böyle gösterdi.

1 / 10 Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabından dünyaca ünlü oyuncuya hayranlığını böyle gösterdi.

2 / 10 Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

Tuğba Ekinci, şarkıcılığının yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı eleştirilerle adından söz ettiriyor.

3 / 10 Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

Ünlü oyuncu, bu kez de Al Pacino'ya (79) olan hayranlığını ilginç bir mesajla gösterdi.

4 / 10 Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

Instagram hesabından dünyaca ünlü oyuncu Al Pacino'nun fotoğrafını paylaşan Ekinci, "Vay vay karizması yüksek zeki insanların aurasına aşığım. Dünyada aşık. Al Pacino seni seviyorum" notunu yazdı.

5 / 10 Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

İsrailli oyuncu Meital Dohan (40), sinema dünyasının efsanevi isimlerinden Al Pacino (79) ile biten ilişkisi hakkındaki sözleri ile magazin gündemine damga vurmuştu.

6 / 10 Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

İsrail’de yayınlanan bir dergiye konuşan Meital Dohan, ABD'li yıldız ile aralarındaki 39 yaş farkın ve aktörün para harcamayı pek sevmemesinin ilişkiyi bitirdiğini söylemişti.40 yaşındaki güzel, 180 milyon dolarlık (1 milyar TL) servete sahip olduğu tahmin edilen Al Pacino'nun ‘cimri’ davrandığını belirtmişti: Al Pacino bile olsa bu kadar yaşlı bir adamla birlikte olmak zor. İnkâr etmeye çalıştım ama dürüst olmak gerekirse yaşlı bir adam. Para harcamayı sevmediğini kibarca nasıl söyleyebilirim? Bana sadece çiçek aldı.

7 / 10 Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

Tuğba Ekinci, sunucu Defne Samyeli'den ayrıldıktan sonra oyuncu Serenay Sarıkaya'yla aşk yaşayan komedyen Cem Yılmaz'ı "Güzelim kadınlar bunun neyine giderler? Yüzü alkolden kırmızı turşu olmuş" diyerek eleştirmişti.

8 / 10 Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

"Cem Yılmaz size arkadaşlık teklif ederse kabul eder misiniz?" sorusuna 42 yaşındaki şarkıcı, "Yok, kabul etmezdim. Benim tarzım değil. Cem çok zeki bir adam olabilir ama libido ile ne alakası var? Ben saf erkek seviyorum. Bir de geçmişine bakarım kadınlara nasıl davranmış diye. Peki iyi davrandığı göz önünde değil. Biraz hırslı ve egoyla hareket ediyor. Bir de çok sallamıyor hayatı. Zevk almıyor hayattan bence. Yapmak olsun, sırf flört etmek olsun diye flört ediyor" cevabını vermişti.

9 / 10 Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

İddialı paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Tuğba Ekinci, geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima'ya meydan okumuştu.

10 / 10 Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

Ayna karşısında bikinisiyle video çeken 42 yaşındaki, güzel, "Tutturmuşsunuz bir Adriana Lima diye. Adriana Lima mı var kardeşim? Adriana Lima'mı kaldı?" diyerek ıslık çalıp kalçasını göstermişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap