SON DAKİKA


Foto Galeri > Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz'a öfke kustu

Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz'a öfke kustu

19 Kasım 2020 Perşembe - 15:04

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile yollarını ayıran ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz günlerde sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştığı iddia edilmişti.

1 / 5 Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz'a öfke kustu

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile yollarını ayıran ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz günlerde sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Yılmaz'ın gösterisine gittiği ve kulisinde ünlü komedyen ile bir araya geldiği öne sürülen Özsırkıntı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile çıkan haberleri yalanlamıştı.

2 / 5 Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz'a öfke kustu

Özsırkıntı, konuyla ilgili, "Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Lütfen, sizden ricamdır; yanlış veya yalan bilgilerle gündem yaratılmasın" ifadelerini kullanmıştı. Yılmaz ise soruları yanıtsız bırakmıştı.

3 / 5 Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz'a öfke kustu

Bu haberleri gören Tuğba Ekinci kendini tutamadı. Sosyal medyadan ünlü ikiliyi paylaşan Ekinci paylaşımında yine Cem Yılmaz'ı hedef aldı.

4 / 5 Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz'a öfke kustu

Ekinci paylaşımında şunları yazdı; "Valla aşk olsun bu kız da bu adama bakarsa Serenay gibi yuh yani o zaman da demiştim. Şımartmayın şöyle yaşlanmış insanları iki şöhreti var diye herkes yerini bilsin ya bu ne hovardalık kardeşim yuh bu kızlara..."

5 / 5 Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz'a öfke kustu

"GİDERİ YOK"

Ekinci daha önce de Cem Yılmaz'ı çok sert bir dille eleştirmişti. Yılmaz'ın fotoğrafını paylaşan şarkıcı "Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Her yeri zeki olsa ne olur, yüzü alkolden bakımsız kırmızı turşu olmuş. Dünyada erkek kalmasa gideri yok" demişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap