SON DAKİKA


Foto Galeri > Tuba Ünsal'dan iç çamaşırsız poz!

Tuba Ünsal'dan iç çamaşırsız poz!

23 Şubat 2020 Pazar - 17:17

Yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren oyuncu Tuba Ünsal, derin dekolteli pozuyla çok konuşuldu. Ünsal'ın sütyensiz cesur pozuna beğeni ve yorum yağdı.

1 / 7 Tuba Ünsal'dan iç çamaşırsız poz!

14 Şubat Sevgililer Günü'nde üstsüz poz verip kadınlar hakkında yazdıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Tuba Ünsal, seksi pozlarına devam ediyor. Cem Talu'ya iç çamaşırsız, seksi pozlar veren Ünsal, yine cesur paylaşımlarını Instagram'dan yaptı.

2 / 7 Tuba Ünsal'dan iç çamaşırsız poz!

Göbeğine kadar açık olan kimono ve parlak pantolon giyen Tuba Ünsal, Instagram paylaşımına 'Hayat' notunu düştü. Ünsal, kendisine gelecek eleştirilere önlemini ise paylaşımlarını yorumlara kapatarak aldı.

3 / 7 Tuba Ünsal'dan iç çamaşırsız poz!

Fakat Tuba Ünsal'ın önlemi pek de işe yaramadı. Sosyal medyada yayılan iç çamaşırsız pozlarına farklı hesaplardan yorum yağdı. Cesur göğüs dekolteli pozlarına övgü yağdıranlar olsa da olumsuz eleştiriler de geldi.

4 / 7 Tuba Ünsal'dan iç çamaşırsız poz!

Bir kısım sosyal medya kullanıcısı, Tuba Ünsal'ın kilosundan dolayı göbeğinin çıktığını ileri sürdü.

5 / 7 Tuba Ünsal'dan iç çamaşırsız poz!

Öte yandan 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel üstsüz paylaşım yapan Ünsal, dikkat çeken şu notu düşmüştü:

6 / 7 Tuba Ünsal'dan iç çamaşırsız poz!

"En güzel sevgi insanın kendine duyduğu öz sevgi olmalı. O kadar harap bitap büyütülen kızlarız ki birisi kafamızı okşasa aşk sanmaktan, bir güzel laf etse dünyaları yakıp yıkıp peşinde koşmaktan, yalan söylese de acıtmadan söylediği, azar azar üfleyerek kemirdiği ruhunuzu 'yeter ki yalnız kalmayayım' korkusuyla yok saymaktan bıkmıyoruz."

7 / 7 Tuba Ünsal'dan iç çamaşırsız poz!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap