SON DAKİKA


Foto Galeri > Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

23 Aralık 2021 Perşembe - 11:44

Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

1 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

Doğu Karadeniz Bölgesinde özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı yüzünden çok sayıda köy yolu kapanırken, Trabzon’da karın getirdiği zorluklar ve güzellikler renkli görüntüler oluşturdu.

2 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

Kar yağışı nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait ekipler yol açma ve temizleme çalışmalarını sürdürürken dün akşam şehrin rampa olan kısımlarından araçlarıyla seyir halinde olan sürücüler zor anlar yaşadı. Çoğu sürücü aracını yol kenarına park etmek zorunda kalırken, çoğu vatandaş ta evlerine yürüme gitmek zorunda kaldı.

3 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

Boztepe Mahallesi’nde çekilen kar görüntüleri kartpostalları aratmazken vatandaşlar da manzaranın tadını çıkarmaya çalıştı.

4 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

Trabzon’a mevsimin ilk karı yağarken vatandaşlar ise hazırlıksız yakalandıklarını belirtti. Özellikle ulaşımda sıkıntılar yaşadıklarını beliren Doğukan Zihni, “Mevsimin ilk karı yağdı ancak hazırlıksız yakalandık. Hem belediye hem de ulaşım olarak hazırlıksız yakalandık. Sivil araçlarımız yolda kaldığı için ulaşımda biraz sıkıntılar çektik. Karın bu kadar etkili olacağını düşünmedik arabalar hep yolda kaldı” dedi.

5 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

Kar yağmasının güzel ancak zor taraflarının olduğunu belirten Mehmet Şeri ise “Kar güzel ancak sonrası ulaşım açısından kötü oldu. Bize göre en zor olan yanı ulaşım en eğlenceli yanı ise yağması. Aracımı her ihtimale karşı bırakıp işe yürüme gidiyorum” diye konuştu.

6 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

Aniden gelen kar dolayısıyla sıkıntı yaşadıklarını ancak karın her şeye rağmen güzel olduğunu ifade eden Ömer Öztürk de “Kar çok sevimli ancak ansızın geldiği için çok sıkıntı yaşadık. Keşke ansızın gelmeseydi yine de hoş geldi güzel geldi biz karı seviyoruz zaten. Bulunduğumuz yer biraz rampa olduğu için biraz sıkıntı yaşadık ancak sağ olsun belediye çalışarak yolları açtı. Şu anda güzel biz soğuğunu çekiyoruz çocuklar eğlencesini çeksin” dedi.

7 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

8 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

10 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

11 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

13 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

14 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

16 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

17 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

19 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

20 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

22 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi

23 / 24 Trabzon'da kar manzaraları adeta büyüledi





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap