SON DAKİKA


Foto Galeri > Trabzon gündemini sarsacak! Onur'un yerine...

Trabzon gündemini sarsacak! Onur'un yerine...

19 Kasım 2018 Pazartesi - 11:04

1 / 7 Trabzon gündemini sarsacak! Onur'un yerine...

Bordo mavililer kadro dışı kalan Onur'un yerine yeni 1 numara için tanıdık bir isimle görüşecek.

2 / 7 Trabzon gündemini sarsacak! Onur'un yerine...

Takımın kaptanı ve yılladır değişmez 1 numarası olan Onur Kıvrak'ın süresiz kadro dışı kalması sonrasında kaleye takviye yapmayı düşünen bordo-mavililerde listenin ilk sırasında Fabri var.

3 / 7 Trabzon gündemini sarsacak! Onur'un yerine...

Trabzonspor, Fulham'da kadroya girmekte zorlanan İspanyol kaleciyi kiralamak için devre arasında İngiltere'ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

4 / 7 Trabzon gündemini sarsacak! Onur'un yerine...

Karadeniz ekibi, Fulham'da umduğunu bulamayan ve sezon başından bu yana sadece 2 maça çıkan file bekçisini satın alma opsiyonuyla kiralamak için girişimlere başlayacak.

5 / 7 Trabzon gündemini sarsacak! Onur'un yerine...

2016 yazında Beşiktaş'a transfer olduktan sonra başarılı bir performans sergileyen İspanyol kaleci bu sezon başında 6 milyon euro bonservis bedeliyle İngiltere'nin Fulham takımına transfer olmuştu.

6 / 7 Trabzon gündemini sarsacak! Onur'un yerine...

'Ada'da istediği forma şansını bulamayan 30 yaşındaki kalecinin de tekrardan Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ve teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

7 / 7 Trabzon gündemini sarsacak! Onur'un yerine...

Türkiye'de Trabzon dışında bir takımda forma giymeyi istemeyen tecrübeli kalecinin menajeri Rusya, Almanya ve İskoçya'dan takımlarla temas kurdu. (AMK)





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap