SON DAKİKA


Foto Galeri > Terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı

Terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı

02 Ekim 2020 Cuma - 11:27

Serenay Sarıkaya, önceki gün Bebek'teki bir kaş tasarım merkezi çıkışı görüntülendi. Sarıkaya'nın 15 bin TL'lik terlikleri dikkat çekti.

1 / 5 Terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı

Gazetecilere espri yapan oyuncu Serenay Sarıkaya, "Dünden bugüne değişen hiçbir şey yok" diye konuşup tebessüm ettirdi.

2 / 5 Terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünü üstlendiği 'Masumlar Apartmanı' dizisini çok beğendiğini söyleyen Sarıkaya, "Bayılıyorum onlara, çok başarılılar. Hiç kaçırmadan izliyorum. Yolları zaten açık, kimseye ihtiyaçları yoklar ama müthişler" diye konuştu.Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünü üstlendiği 'Masumlar Apartmanı' dizisini çok beğendiğini söyleyen Sarıkaya, "Bayılıyorum onlara, çok başarılılar. Hiç kaçırmadan izliyorum. Yolları zaten açık, kimseye ihtiyaçları yoklar ama müthişler" diye konuştu.

3 / 5 Terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı

Oyuncunun, Louis Vuitton marka terliklerinin ise 2 bin dolar (15 bin TL)...

4 / 5 Terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı

Bir süredir komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda deniz kenarında mayosuyla verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Serenay Sarıkaya'nın üzerindekilerin toplam fiyatı 26 bin 750 TL'ydi.

5 / 5 Terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı

Küpe: 8 bin 800 TLKolye: 14 bin 700 TLMayo: 3 bin 250 TL





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap