SON DAKİKA


Foto Galeri > Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

30 Haziran 2020 Salı - 12:27

Survivor'da günlerdir merakla beklenen ses kayıtları yayınlandı. Kayıtlara önceki haftalarda elenen Gizem damga vurdu.

1 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Survivor'da Sercan Yıldırım, üst üste üçüncü dokunulmazlık oyununu da kazanarak inanılmaz bir başarıya imza attı.

2 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

İlk olarak Berkan'ı dün ise Nisa'yı eleme adayı olarak gösteren Sercan Yıldırım, üçüncü dokunulmazlığın finalinde ise Yasin ile yarıştı.

3 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

"KAZANAMAZSAM İSMİM YAZILACAK" DEMİŞTİ7 kişinin kaldığı yarışmada Sercan, eleme potasına Berkan'la birlikte Nisa'yı çıkarırken üçüncü dokunulmazlığı da kazanmak zorunda olduğunu aksi takdirde kendi isminin yazılacağını söylemişti.

4 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Sercan Yıldırım üçüncü eleme adayı olarak ise Barış'ın ismini verdi.

5 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

'SES KAYDI' HEYECAN YARATMIŞTISurvivor'da önceki gün yayınlanan fragmanda ise Sercan'la Nisa arasındaki sırların ses kaydıyla ortaya çıkması damga vurmuştu.

6 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada; Bir konu var Sercan ve Nisa arasında... Ekibimizden o dönem ki kayıtların tekrar incelenmesini istedik. O dönem ki bir ses kaydına ulaştık. Bu ses kaydı birçok şeyi de aydınlatıyor' ifadelerini kullanmıştı.

7 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Nisa'nın kendisine notlar yazdığını belirten Sercan da "Notlar da var cebimde göstermek de isterim ama gerek yok, herkes bilsin. Keşke kapansaydı. Bu açıklamayı kendisi yaptırdı. Ben böyle bir şeyi istememiştim. Söyleyeceklerim bu kadar" diyerek merak uyandırmıştı.

8 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

HERKES BİLSİN, TEK TARAFLI DEĞİLYıldırım ayrıca "Birbirimize baktığımız anlarda hep gökyüzüne, dolunaya bakıyorduk. Gökyüzünü temsilen bir ay çizmişti. Hep bakışmalarımız o yönde oluyordu, hani beni düşün gibisinden. Gizli buluştuğumuzda da bunu söylemişti. Burada da doğum günü mesajı var. Çok güzel çizilmiş bir yazı. Ben hiçbir zaman platonik bir şey yaşamadım. Hiç kimseye karşılığını alamayacağım şekilde yaklaşmadım. Herkes bilsin ki hiçbir zaman tek taraflı olmadı hiçbir şey" sözlerini ifadeleriyle sürdürmüştü.

9 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

'EVRİM'İ NASIL KUTLADIYSAM...'Sercan Yıldırım'a yazdığı notları anlatan Nisa ise "Evrim'in doğum gününü nasıl kutladıysam ona Hindistan cevizi vermiştim. Cemal Can'ın doğum gününü nasıl kutladıysam kocaman bir tablo yaptım. Onun doğum gününü de o şekilde kutladım. Kağıda 'Doğum günün kutlu olsun' yazdım. O kadar, hiçbir şey yok" demişti.

10 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

ACUN ILICALI'DAN BEKLENEN AÇIKLAMAAcun Ilıcalı, "İkinizin de bazı iddiaları oldu. Ben bu konuya müdahil olmadım ama iş karşılıklı büyüyünce ikibimizden o dönemki kayıtların tekrar incelenmesini istedim. İddiaların suçlamaya dönüşmesi sonrası biz de bununla ilgili bir belge var mı diye araştırma içine girdik. Biz o dönemle ilgili bir belgeye ulaştık. Sadece şunu söyleyebilirim. Benim şu ana kadar dinlediğim bir ses kaydı var.

11 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

BEN BİR KANAATE VARDIMBu ses kaydı bence birçok şeyi de aydınlatıyor. Bu ses bandında ben belli bir kanaate vardım. Dinleyenin yorumlayacağı bir konu. Suçlama boyutuna geldiği için 'Elimizde bir şey var da kullanmamış olabilir miyiz?' diye derin bir araştırma yaptık. Bir gün daha bekleteceğim bunu incelemek için. Bu konuyla ilgili ilk ve son kez yorum yapacağım. Ve konuyu bu şekilde kapatmış olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

12 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

ACUN ILICALI HER ŞEYİ AÇIKLADIAcun Ilıcalı bugünkü yayında ise Sercan ve Nisa ile ilgili ses kaydıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

13 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

SERCAN'DAN NİSA'YA BİR NOT GİDİYOR6 Nisan'da üzerinizdeki mikrofonlar kayda devam ediyor ve bu kayıttan da sizin haberiniz yok. Kayıttan anladığımız kadarıyla Sercan'dan Nisa'ya bir not gidiyor. Çok kısa bir not olduğunu da düşünmüyorum.

14 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Sercan Nisa'ya açık arttırmanın da olduğu bir ortamda. Bu not da Nisa'ya bir şekilde ulaşıyor. Bu notta ne yazdığını bilmiyoruz. Nisa notu aldığında o dönem yarışmada olan Gizem var. Gizem belki notu getiren belki de olaydan haberi olan bilmiyoruz.

15 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Söz konusu konuşma Gizem ve Nisa arasında geçiyor. Bu kaydı dinledikten sonra edindiğim intiba Gizem'le ilgili. Sercan-Nisa konusunu en heyecanlı yaşayan kişi Gizem. Sanki 2 aydır beklediği bir kişiden mektup almış gibi. Ama mektup Nisa'ya geliyor.

16 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Nisa aralarındaki konuşmada Sercan'la ilgili konuya sıcak bakmadığını ifade ediyor. Gizem bu konuya o kadar motive ki haber alışverişinde problemler yaşanmış olabilir. Bu arada sizin bu ses kaydını dinletmemiz söz konusu değil.

17 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Gizem'in o motivasyonunda çıkaracağım şey, Nisa'dan Sercan'a gelen haberler Gizem kanalıyla geldiyse, yanlış gelmiş olabilir.

18 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Nisa'nın bu konuya bakış açısı Sercan'ın tahmin ettiği bakış açısı değil. Sercan da bu konuda iletişim eksikliğiyle yanlış anlamış olabilir. Bu da çok doğal. Bunun benim tarafımdan karşılığı tek kelimeyle iletişim kopukluğu.

19 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

SERCAN YILDIRIM: NİSA'DAN ÖZÜR DİLİYORUMSercan Yıldırım ise Acun Ilıcalı'nın bu açıklamaları sonrası şunları söyledi:

20 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

"Ben konuyu kapatalı çok olmuştu sonra alevlendi. Doğum günümde çok güzel bir mesaj almıştım. Ben de karşılığında bir cevap almıştım. Hiçbir şekilde saklanacak, inkar edilecek bir şey yoktu.

21 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

Ben kapattığımı düşünüyorum bu konuyu Nisa da kapattı. Burası Survivor, burada acıyı da sevinci de yaşadık. Bir kusurum olduysa da Nisa'dan özür dilerim. Söyleyeceklerim bunlar."

22 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

İŞTE GİZEM-NİSA ARASINDA KONUŞULANLAR...

23 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

25 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!

26 / 26 Survivor'da Sercan ve Nisa arasında neler geçti!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap