SON DAKİKA


Foto Galeri > Sular durulmuyor!

Sular durulmuyor!

09 Kasım 2020 Pazartesi - 12:50

Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl çifti arasında sular durulmuyor.

1 / 7 Sular durulmuyor!

Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl çifti arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz ay ayrılık iddialarıyla gündeme gelen ikiliden Sinan Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent'te bir stüdyo daire tuttu.

2 / 7 Sular durulmuyor!

Geçtiğimiz ay Sinan Akçıl'ın Azerbaycanlı sevgilisi uğruna birlikte yaşadığı eski eşi Burcu Kıratlı’yı terk etti iddia edilmişti.

3 / 7 Sular durulmuyor!

Çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Akçıl ise, iddiaların doğru olmadığı ancak eski eşiyle ayrıldıklarını söylemişti. Ardından ünlü popçu, bu haber sayesinde yeniden barıştıklarını da dile getirmişti.

4 / 7 Sular durulmuyor!

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden ayrıldı. Dostça yollarını ayıran ikili, aralarındaki aşkın bittiğine karar vermiş.

5 / 7 Sular durulmuyor!

Birbirlerini daha fazla yıpratmamak için ayrılan çiftten Akçıl, kendine yeni bir hayat kurmak için ilk adımı attı.

6 / 7 Sular durulmuyor!

Ünlü popçu, 4. Levent’te 150 metrekarelik bir stüdyo daire tuttu. Aylık 10 bin lira kira ödeyeceği dairesini döşeyen Akçıl, yarın Kıratlı’yla birlikte yaşadığı evinden çıkarak kendi dairesine geçecek.

7 / 7 Sular durulmuyor!

2019 yılında oyuncu Burcu Kıratlı ile nikâh masasına oturan Sinan Akçıl, 8 ay sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemeye başvurmuş ve boşanmıştı. İkili, sonrasında ilişkilerine bir şans daha vermişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap