SON DAKİKA


Foto Galeri > Sörloth sosyal medyayı salladı

Sörloth sosyal medyayı salladı

28 Aralık 2019 Cumartesi - 19:55

Sörloth sosyal medyayı salladı

1 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

Süper Lig'in 17'inci haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşılaştı. Bordo-mavililerde yine öne çıkan isim Norveçli golcü Alexander Sörloth oldu..

2 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

Yıldız futbolcu 2 gol 1 asistlik performansıyla Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Bordo-mavililerin yıldız futbolcusu ayrıca sosyal medyada da gündem oldu. Yıldız futbolcu ile ilgili bir çok yorum yapıldı..

3 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

Süper Lig'de sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor'da kadro değişmedi. Teknik direktör Ünal Karaman, geçen hafta deplasmanda 1-0 kazandıkları İttifak Holding Konyaspor maçındaki 11'e bu hafta da görev verdi.

4 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz, gribal enfeksiyon geçiren Doğan Erdoğan ve cezalı Yusuf Sarı kadroda yer almadı. Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi de yabancı kontenjanı nedeniyle kadroya dahil edilmedi.

5 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

ABDULKADİR'E DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASITrabzonspor'da Abdulkadir Parmak'a 25. yaş günü dolayısıyla kutlama yapıldı. Teknik direktör Ünal Karaman ve futbolcular tarafından doğum günü pastası kesilen futbolcuya yeni yaşında başarı dileğinde bulunuldu. Abdulkadir Parmak da bu sürpriz için teknik heyet ve futbolculara teşekkürlerini iletti..

6 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

AĞAOĞLU MÜZEDE AÇILIŞTATrabzon Şamil Ekinci Müzesi'nin dış cephesinde bulunan ve şampiyonluklar simgeleyen rölyeflerin açılışı yapıldı. Açılışa Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kuruculardan Nizamettin Algan ve eski başkanlardan Salih Erdem ile Özkan Sümer, eski yöneticiler ve yetkili kurulların temsilcileri katıldı..

7 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

Başkan Ahmet Ağaoğlu, rölyeflerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun da günün anısına katılımcılara plaket hediye etti.

8 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİTrabzonsporlu taraftarlar, karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Medical Park Stadı'nda geniş boşluklar gözlenirken az sayıda İstikbal Mobilya Kayserispor taraftarı da takımlarını yalnız bırakmadı..

9 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

Trabzon deplasmanına 10 eksikle gelen İstikbal Mobilya Kayserispor, Kravets ve Djedje olmak üzere 2 yabancı oyuncuyla sahaya çıktı.

10 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

SÖRLOTH MAÇA DAMGA VURDUTrabzonspor'un yıldız futbolcusu geçtiğimiz hafta Konyaspor maçında attığı golden sonra bu haftayı da boş geçmedi. Yıldız futbolcu Kayserispor karşısında 2 gol 1 asistlik performansla oynadı..

11 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

Sörloth'un bu performansı sosyal medyada da gündem oldu. İşte o paylaşımlar....

13 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

14 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

16 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

17 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

19 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı

20 / 20 Sörloth sosyal medyayı salladı





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap