SON DAKİKA


Foto Galeri > Şevval Şahin alay konusu oldu!

Şevval Şahin alay konusu oldu!

08 Ekim 2020 Perşembe - 12:17

Geçtiğimiz günlerde corona virüse rağmen parti yapan 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, açıklamalarıyla oldukça tepki toplamıştı.

1 / 6 Şevval Şahin alay konusu oldu!

Geçtiğimiz günlerde corona virüse rağmen parti yapan 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, açıklamalarıyla oldukça tepki toplamıştı. Şahin, bir röportajda yemek rutinini anlatırken kullandığı İngilizce kelimelerle yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

2 / 6 Şevval Şahin alay konusu oldu!

Şevval Şahin, yeme rutinini anlattı ancak Şahin'in Türkçe konuşurken kullandığı yabancı terimleri hiç kimse anlamadı. Dondurmaya "ice cream" diyen Şahin'in sözleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

3 / 6 Şevval Şahin alay konusu oldu!

Şahin, "Buradan çıkınca lunch'a (öğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor. Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun chips (cips) olsun chocolate (çikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafın hepsi var" ifadelerini kullandı.

4 / 6 Şevval Şahin alay konusu oldu!

Şevval Şahin 30 Ağustos'ta sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın doğum gününü Boğaz'da kiraladıkları bir villada kutlamıştı. Kalabalık arkadaş grubunun katıldığı kutlama sonrası Marcus Aral'ın yaptırdığı corona virüs testi pozitif çıkmış, partiye katılanlar büyük panik yaşamıştı.

5 / 6 Şevval Şahin alay konusu oldu!

Tüm bu gelişmeler üzerine Şevval Şahin de 21. yaş gününü arkadaş grubuyla kutlayıp sosyal medyadan paylaşınca yeniden eleştiri oklarının hedefi oldu. Sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tutulan Şahin, konunun çok abartıldığını belirterek kendini savunmuştu.

6 / 6 Şevval Şahin alay konusu oldu!

Şahin, "İki kere negatif çıktım. Erkek arkadaşım pozitif çıktı o da şu an atlattı. Gerçekten abartıldığı kadar vaka yok. Toplam 10 kişi pozitif çıktı. Şu an herkes negatif. Doğum günü partileri aslında bir parti değildi. Evin dışında açık alanda birkaç kız arkadaşımla yemek yaptım. Kalabalık değildi ve gerçekten sosyal mesafeli bir partiydi. Hatta çoğu arkadaşım korkudan maske taktı. Pozitif olan kimse gelmedi" açıklamasını yapmıştı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap