SON DAKİKA


Foto Galeri > Seren Serengil'in son hali korkuttu!

Seren Serengil'in son hali korkuttu!

22 Haziran 2021 Salı - 16:21

Seren Serengil'in son paylaşımı olay oldu. Bir süredir Dumping sendromuyla mücadele eden ünlü sunucu aşırı zayıflaması sevenlerini korkuttu.

1 / 7 Seren Serengil'in son hali korkuttu!

Seren Serengil'in son paylaşımı olay oldu. Bir süredir Dumping sendromuyla mücadele eden ünlü sunucu aşırı zayıflaması sevenlerini korkuttu.

2 / 7 Seren Serengil'in son hali korkuttu!

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Seren Serengil geçtiğimiz ay safra kesesi ameliyatı olmuştu. Ünlü ismin son hali sevenlerini üzdü.

3 / 7 Seren Serengil'in son hali korkuttu!

Zayıflamak amacıyla geçirdiği mide küçültme ameliyatın ardından ‘dumping sendromu’ yaşayan ve 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, aşırı zayıflığıyla dikkat çekti.

4 / 7 Seren Serengil'in son hali korkuttu!

'LÜTFEN PHOTOSHOP OLSUN'

Nişanlısıyla tatile çıkan Serengil, bir mayo markasının katalog çekimleri için objektif karşısına geçti. Hem iş hem tatil yapan ünlü sunucunun son hali sevenlerini üzdü. Aşırı zayıflayan Serengil'e takipçileri 'Lüften Photoshop olsun, bu kadar zayıflanmaz', 'Seren fotoğraflarını shop'luyor musun, bu ne zayıflık', 'Bir deri bir kemik kalmışsın, vazgeç artık şu ameliyatlardan' şeklinde yorumlarda bulundular. Sosyal medya kullanıcılarının uyarını görmezden gelen Serengil kısa süre sonra fotoğrafını yoruma kapattı.

5 / 7 Seren Serengil'in son hali korkuttu!

GÜNDE 10-15 İLAÇ İÇİYOR

Dumping sendromu sonrası aşırı kilo veren Seren Serengil zor günler geçiriyor. Son dönemde doktorların uyarılarını dikkate alan Serengil, takviyelerle sağlığına kavuşmaya çalışıyor.

6 / 7 Seren Serengil'in son hali korkuttu!

Ünlü isim hastalığıyla ilgili, "Günde 10-15 ilaç içiyorum ama vücutta kalmıyor. O yüzden serum da alıyorum. Bunları kendi kafasızlığımdan yaptım, kabul ediyorum. Yemek yediğim anda midem bulanıyor. Yemek bağırsağa gidiyor. Şekerim düşüyor, beynime oksijen gitmiyor" ifadelerini kullanmıştı.

7 / 7 Seren Serengil'in son hali korkuttu!

Dumping sendromu nedir?

Dumping sendromu mide ameliyatı geçirmiş kişilerde kendisini gösteren bir durumdur. Genellikle yemek yedikten 10 ile 30 dakika sonrası karın ağrısı, ishal, kusma, çarpıntı ve kramp gibi şikayetlere neden olabilen dumping sendromu tedavi edilmediğinde tehlikeli sonuçlar doğurabilir.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap