SON DAKİKA


Foto Galeri > Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

08 Ekim 2020 Perşembe - 12:42

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın kendi markasının iç çamaşırı defilesinde seçtiği şarkı kriz yarattı.

1 / 11 Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın kendi markasının iç çamaşırı defilesinde seçtiği şarkı kriz yarattı.

2 / 11 Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

Rihanna, içinde hadis geçen ‘Doom’ adlı şarkı nedeniyle aldığı tepkiler üzerine, “Projemizde bu şarkıyı çalmak tamamen sorumsuzcaydı" diyerek özür diledi.

3 / 11 Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, “Savage x Fenty” adlı iç çamaşırı markası için geçtiğimiz cuma günü defile düzenledi. Defilede CouCou Chloe’nin içinde hadis geçen “Doom” adlı şarkısı da kullanıldı.

4 / 11 Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

Müslümanlar için kutsal olan sözlerin bir iç çamaşırı defilesinde şarkı olarak çalması büyük tepkiye yol açtı. Rihanna, tepkiler üzerine bir açıklama yayınlayarak Müslümanlardan özür diledi.

5 / 11 Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

'HERHANGİ BİR DİNE KARŞI SAYGISIZLIK YAPMIYORUM'Şarkıcı, konuyla ilgili açıklamasında, “Savage x Fenty şovumuzdaki kasıtlı olmayan kocaman bir hataya dikkat çektikleri için Müslüman toplumuna teşekkür etmek istiyorum. Daha önemlisi bu dikkatsiz hata için gerçekten sizden özür dilemek istiyorum. Birçok Müslüman erkek ve kız kardeşimizi incittiğimizi anlıyoruz ve inanılmaz bir şekilde üzgünüm.

6 / 11 Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

Tanrıya ya da herhangi bir dine karşı saygısızlık yapmıyorum. O yüzden projemizde bu şarkıyı çalmak tamamen sorumsuzcaydı. Bundan sonra böyle bir şeyin bir daha tekrarlanmayacağından emin olacağız. Bağışlayıcılığınız ve anlayışınız için teşekkür ederim" dedi.

7 / 11 Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

8 / 11 Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

10 / 11 Rihanna hadisli şarkı için özür diledi

11 / 11 Rihanna hadisli şarkı için özür diledi





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap