SON DAKİKA


Foto Galeri > Özge Özpirinçci'nin bebeği göründü!

Özge Özpirinçci'nin bebeği göründü!

08 Ağustos 2021 Pazar - 09:51

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan oyuncu çift Özge Özpirinçci (35) ile Burak Yamantürk (37), geçtiğimiz gün Yeniköy'de objektiflere yansıdı.

1 / 8 Özge Özpirinçci'nin bebeği göründü!

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan oyuncu çift Özge Özpirinçci (35) ile Burak Yamantürk (37), geçtiğimiz gün Yeniköy'de objektiflere yansıdı.

2 / 8 Özge Özpirinçci'nin bebeği göründü!

Hamileliğinde beşinci ayın içerisinde olduğunu ifade eden Özpirinçci, "Bebeğimizin cinsiyeti kız olacak. Heyecanla dünyaya geleceği günü bekliyoruz" dedi.

3 / 8 Özge Özpirinçci'nin bebeği göründü!

Güzel oyuncunun karnının belirginleşmiş olması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü çift, basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra evlerinin yolunu tuttu.

4 / 8 Özge Özpirinçci'nin bebeği göründü!

"DOKUZ DEĞİL, 13 HAFTA"

Altı yıldır beraber olduğu Burak Yamantürk ile bir çocuk sahibi olmaya hazırlanan Özge Özpirinçci, haberi uzun süre saklamayı başarmıştı.

5 / 8 Özge Özpirinçci'nin bebeği göründü!

Ünlü oyuncu, 6 Haziran'da hamile olduğu iddialarını doğrulamıştı. Tarkan’ın baba olduğu zaman duyurduğu video ile haberi açıklayan Özpirinçci, “Dokuz değil, 13 hafta. Mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan herkese çok teşekkürler” diyerek, sevgilisi Burak Yamantürk’ü de etiketlemişti.

6 / 8 Özge Özpirinçci'nin bebeği göründü!

Geçtiğimiz ay doktor kontrolüne giden Özpirinçci'ye, ultrasonda bir köpeğin eşlik etmesi dikkat çekmişti. Hayvansever kimliğiyle bilinen oyuncunun ultrasonda bile onlardan kopamaması hayranlarını şaşırtmıştı.

7 / 8 Özge Özpirinçci'nin bebeği göründü!

EV HALİNİ PAYLAŞTI

Salih Bademci ile başrolleri paylaştığı 'İlk ve Son' adlı dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından dinlenmeye çekilen ünlü isim, vaktinin çoğunu evinde geçiriyor.

8 / 8 Özge Özpirinçci'nin bebeği göründü!

Geçtiğimiz günlerde başında havlusuyla köpeğinin yüzünü yaladığı anları fotoğraflayan oyuncu, "Cilt bakımı önemli" notunu düşmüş, takipçilerinden 100 binden fazla beğeni almıştı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap