SON DAKİKA


Foto Galeri > Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı

Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı

28 Haziran 2021 Pazartesi - 12:28

Son olarak 'Survivor' yarışmasıyla ekranlara gelen ve "Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" sözleriyle tepki çeken oyuncu Öykü Çelik, önceki gün Bodrum'da görüntülendi.

1 / 10 Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, önceki gün Türkbükü'nda objektiflere takıldı. Mini elbisesiyle dikkatleri üzerine Çeken Çelik'e, "Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?" sözleri hatırlatıldı.

2 / 10 Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı

Güzel oyuncu bunun üzerine, "Haberin tamamını okusalar beni anlayacaklardı. Ben kendime keko demek istedim. Daha önceden mini etek giymediğim için" ifadelerini kullandı.

3 / 10 Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı

"AYRILDIK"

Mayıs ayında evlilik teklifine 'Evet' dediği sevgilisi İsmail Berhan ile ayrılan ancak bir ay sonra ayrılığa dayanamayarak barışan Öykü Çelik, ilişkisi sorulduğunda ise "Biz ayrıldık" cevabını verdi.

4 / 10 Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı

İkinci kez ayrıldıklarını duyuran Çelik'in, sosyal medya hesabından İsmail Berhan ile olan fotoğrafını kaldırdığı da dikkatlerden kaçmadı.

5 / 10 Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı

TATİLİ UZATTI

Öte yandan Öykü Çelik, bir arkadaşının otel açılışı için gittiği Bodrum’da; katıldığı 'Survivor' yarışmasının finaline kadar tatiline devam etme kararı almıştı.

6 / 10 Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı

Tek başına tatil yaparak denizin ve güneşin tadını çıkaran güzel oyuncu, yarışmanın finali için İstanbul'a döndükten sonra ise çalışmaya başlayacak.

7 / 10 Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı

8 / 10 Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı

10 / 10 Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap