SON DAKİKA


Foto Galeri > Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

06 Temmuz 2021 Salı - 12:17

Ünlü oyuncu Mine Tugay, tatile çıktı. Soluğu Bodum'da alan 42 yaşındaki Tugay'ın telefonunu gün boyu elinden düşürmediği görüldü

1 / 11 Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Pek çok ünlü isim gibi Mine Tugay da yaza Bodrum'da 'merhaba' dedi. Tatil sezonunu açan Tugay, önceki gün konakladığı otelin plajında objektiflere yansıdı.

2 / 11 Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

42 yaşında olmasına rağmen fit vücuduyla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu, sıcak havanın tadını çıkardı.

3 / 11 Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

Denize girmeyi tercih etmeyen Mine Tugay, gün boyu güneşlendi. Mavi bikinisini bordo şapkası ve siyah güneş gözlüğü ile kombinleyen Tugay, plajda arkadaşlarıyla birlikte sohbet etmeyi ihmal etmedi.

4 / 11 Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Mine Tugay'ın telefonunu elinden düşürmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

5 / 11 Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

'Medcezir', 'Zalim İstanbul' ve 'Çilek Kokusu' gibi projelerde rol alan oyuncu, tatilinden kesitleri sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

6 / 11 Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

İSYAN ETMİŞTİ

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Mine Tugay, geçtiğimiz günlerde isyan etmişti. Kendisine gelen taciz ve hakaret mesajlarına tepki gösteren Tugay, sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

7 / 11 Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

"TACİZCİLERDEN ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM!"

Ünlü oyuncu, "Sosyal medyadan hakaret, taciz mesajlarının bir cezası var, biliyorsunuz değil mi? Hakkımızı aramayacağımızı düşünüyorsunuz değil mi?" sözlerini paylaşarak, kendisini rahatsız eden kullanıcılardan şikayetçi olacağının mesajını vermişti.

8 / 11 Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

JÜRİ ÜYESİ OLDU

Öte yandan Mine Tugay'ın, 25 Ekim - 30 Ekim tarihleri arasında Frankfurt'ta gerçekleştirilecek 21'inci Frankfurt Türk Filmleri Festivali jürisinde yer alacağı duyuruldu.Kariyeri boyunca pek çok dizi, film ve tiyatro projesinde yer alan Tugay, 'Uzun Metraj Film' kategorisinde 'Altın Elma' için yarışacak filmleri izleyip sektörün önemli isimleri ile beraber karar verecek.

10 / 11 Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!

11 / 11 Mine Tugay mavi bikinisi ile nefes kesti!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap