SON DAKİKA


Foto Galeri > Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

06 Temmuz 2021 Salı - 12:49

Eşi Murat Dalkılıç ile yollarını ayırdıktan sonra ne özel hayatında ne de oyunculuk kariyerinde aradığını bulamayan Merve Boluğur, magazin gündeminde adını unutturmuyor.

1 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

Eşi Murat Dalkılıç ile yollarını ayırdıktan sonra ne özel hayatında ne de oyunculuk kariyerinde aradığını bulamayan Merve Boluğur, magazin gündeminde adını unutturmuyor.

2 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarıyla ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, hayranlarıyla soru-cevap yaptı.

3 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

Yeni projeler üzerine çalıştığı açıklayan ünlü oyuncu, kendisine gelen "Bir erkekte seni en çok ne etkiler?" sorusuna da yanıt verdi.

4 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

"ERİL, ENERJİSİ YÜKSEK"

Boluğur, "Varlığını hissettiren düşünüldüğümü yaşayayım. Tatlı sürprizler yapan, özetle eril, enerjisi yüksek kumral adam seviyorum" dedi.

5 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

"EGZOZU BOZUK KAMYON GİBİYİM"

Öte yandan 33 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde de Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru-cevap yapmıştı. Boluğur, "İlişkide sürekli sorun çıkarıyorum ve istemsiz her şeye alınıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?" sorusuna "Özel ilişkide iyi değilim. Egzozu bozuk kamyon gibiyim. Günümüz ilişkilerinde kadınlar erkekleşti. Erkeklerin birçoğu da kadın gibi" verdiği cevapla magazin gündemine oturmuştu.

6 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

MERVE'NİN TAHAMMÜL EDEMEDİKLERİ

Geçtiğimiz günlerde bir psikologla YouTube kanalından video yayınlayan Merve Boluğur, ilişkide tahammül edemediklerini şöyle sıralamıştı:

7 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

"Aşırı cool olması", "Ergen olması", "Anne bağımlısı olması", "Kaotik ve kıskanç ilişki", "Aşırı iltifat etmesi ve büyük cümleler kurması."

8 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

Boluğur ayrıca, "Meditasyon bana çok yardımcı oldu. Sevgi gibi kelimelerin bende ne çağrıştırdığını ve bu duyguyu kolayca kime aktarıyorum diye düşünüyorum" demişti.

9 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

"ERKEĞİN BULMASINI İSTİYORUM"

Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu, "Erkeğin genetik yapısı ve yaratılışından ötürü fiziksel kuvveti var. Kadının evin içini düzenlediği, erkeğin dışarıyla ilgilendiği alanlar söz konusu. Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum" demişti.

10 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

Boluğur, "İnip kalkmalarım zaten meşhur. Çünkü popo kıvrımlarımı önemsiyorum. Hafif de kaslı bir görüntü. Fena değil. Sağlıklı bir bedenim var. Sürekli beraberiz ona saygı duyuyorum, iyi bakıyorum" açıklamasını yapmıştı.

11 / 11 Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama!

"SEVGİLİM VAR, EL ALEM GÖRSÜN..."

Ünlü oyuncu, "Ben sırf bir şeyler gerçekleşsin diye orada duramıyorum. 'Bir sevgilim var, el alem görsün, şu kadar parası var' demiyorum. Yanlış bir yerde olmaktansa kendi dünyamda kalırım" şeklinde konuşmuştu.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap