SON DAKİKA


Foto Galeri > Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

13 Eylül 2021 Pazartesi - 11:30

Uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, kötü günleri geride bıraktı.

1 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

Uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, kötü günleri geride bıraktı. Yeniden hayata karışan üç çocuk babası ünlü şovmen, önceki akşam Rumelihisarı'nda objektiflere yansıdı.

2 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

MUHABİRLERE TAKILDI

Zorlu gecen hastalık döneminden sonra durumu iyiye giden Erbil, gazetecileri karşısında görünce takılmadan edemedi.

3 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

Sezin, Yasmin ve Ali Sadi adında üç çocuğu olan 64 yaşındaki ünlü oyuncu, muhabirlere "Siz nereden çıktınız ya hu?" diye seslendi.

4 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

KLİPTE OYNADI

Birkaç hafta önce Ece Ronay'ın klibinde oynayan Erbil, "İlk defa bir klipte oynadım, çok eğlendik. Yeni neslin enerjisine bayılıyorum" demişti.

5 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

Sağlık durumu ile ilgili "Benim için önemli olan sağlık. Sağlığım iyi olduktan sonra gerisi kolay. Çok şükür, her şey yolunda" açıklamasını yapan Erbil, klip çekiminde verdiği bu pozu takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

6 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

İKİ HEMŞİREYLE KUMARHANEDE

Öte yandan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz ay davet üzerine Belarus’a gitti. Sağlık konusunda tedbiri elden bırakmayan ünlü isme, oteldeki kumarhanede iki hemşire refakat etti.

7 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

"BENİ İÇ GÜVEYSİ ALDILAR"

Tv8'de psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Paylaş Benimle' programındaki açıklamalarıyla gündeme gelen Erbil, 1980'de nikah masasına oturduğu Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yaşadıklarını anlatmıştı.

8 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

Ünlü şovmen, "Muhsine ile çok zengin bir babanın kızı diye evlendim. Kendi kendime ‘tamam, turnayı vurdun’ dedim. O zamanlar devlet tiyatrosundaydım. Çok az maaş alıyordum, tek başıma ev tutamıyordum. Nişanlandık, beni iç güveysi aldılar, beni evlatları gibi sevdiler...

9 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

"Çok aşık oldum, çok büyük aşk yaşadık. Onun aşık olup olmadığını bilmiyorum. Bana çok çektiriyordu, çok kıskançtı. Ondan sonra her şey tersine döndü. O beni birdenbire çok sevmeye, aşık olmaya başladı ve evlendik. Allah’tan evlendik ki ilk kızımız Sezin doğdu..."

10 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

"EN ÇOK ONA GÜVENİRİM"

"Muhsine ilk eşim, hayatımın her döneminde, her evliliğimde yanımda oldu. Ben kimseye güvenmem, hayatımda ona güvendiğim kadar. Mesela bankaya para yatırırım. Bankada kaç para vardır bir tek Muhsine bilir..."

11 / 11 Mehmet Ali Erbil'den iyi haber!

"Kaç para kira alırım kimse bilmez, sadece Muhsine bilir. Gerçek aşk gerçek sevgi bu bence. Bizimki 36 senedir aynı şekilde devam ediyor. Birbirimizi hiç kırmadık. Evliliğimiz benim yaramazlıklarım yüzünden bitti" demişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap