SON DAKİKA


Foto Galeri > Mali bombayı patlattı: ''Instagram'dan yürümeye başladım''

Mali bombayı patlattı: ''Instagram'dan yürümeye başladım''

04 Nisan 2021 Pazar - 13:37

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle 235 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Mehmet Ali Erbil zor günleri atlattı.

1 / 5 Mali bombayı patlattı: ''Instagram'dan yürümeye başladım''

Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, eski günlerine yavaş yavaş dönüyor. Destek alarak yürümeye başlayan Erbil, merak edilenleri anlattı.

2 / 5 Mali bombayı patlattı: ''Instagram'dan yürümeye başladım''

"9 ay hastanede yatmak, hem de hareket etmeden çok zordu" diyen Erbil, "Kolumu kaldırabilmek için günlerce dua ediyordum Allah'a... Bugünlere geldim çok şükür... Allah beni çocuklarımı bağışladı." ifadelerini kullandı.

3 / 5 Mali bombayı patlattı: ''Instagram'dan yürümeye başladım''

Magazin D'ye konuşan ünlü şovmen, "Şimdi kalktık yataktan bu hallere geldik. Tam anlamıyla iyileşmedim, fizik tedavim devam ediyor. Tam anlamıyla yürüyemiyorum. Uzun süredir yatmaktan kaynaklanan bir rahatsızlık." dedi.

4 / 5 Mali bombayı patlattı: ''Instagram'dan yürümeye başladım''

"BENİM İÇİN DUA EDİYORLAR"

64 yaşındaki ünlü şovmen, "Kendime gelmeye başladım... Burada yürüyemiyorum bari Instagram'dan yüreyeyim... Yazışıyorum sosyal medyada... Görüntülü olarak konuşuyoruz, iyi niyetli olarak... Benim için dua ediyorlar..." şeklinde konuştu.

5 / 5 Mali bombayı patlattı: ''Instagram'dan yürümeye başladım''

"GÖRÜNCE HEMEN UZAKLAŞTIM"

Birkaç yıl önce Instagram'da tanıştığı bir kadınla buluştuğunu söleyen Erbil, "Ama oradaki gibi değildi. Çok zor bir durum. Görünce, 'Pardon, arabayı yanlış park ettim, bakıp geliyorum' dedim. Gidiş o gidiş, hemen uzaklaştım." ifadelerini kullandı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap