SON DAKİKA


Foto Galeri > Magazin dünyasında neler oluyor?

Magazin dünyasında neler oluyor?

26 Aralık 2019 Perşembe - 16:32

2019'un son günleri hızla geçtikçe magazin dünyasında da olaylar hızla gelişiyor.

1 / 5 Magazin dünyasında neler oluyor?

Ajda Pekkan 700 bin TL’ye 'hayır' dediBazı şarkıcılar "Bu yılbaşı gecesi ailemle vakit geçirmek istediğim için sahneye çıkmayacağım" dedi. Birçoğunun istedikleri fiyatta sahne teklifi alamadıkları için ‘aile’ kavramını öne sürdükleri ortaya çıktı. Sıla 500 bin, Ajda Pekkan 700 bin TL’ye gerçekten ‘HAYIR’ dediler.

2 / 5 Magazin dünyasında neler oluyor?

Işın Karaca ve Can Yapıcıoğlu aşkından ilk fotoğrafIşın Karaca yeni sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile aralarındaki yaş farkının 20 olmadığını açıkladı. Ancak aradaki fark; 19 çıktı.

3 / 5 Magazin dünyasında neler oluyor?

Mehmet Günsür'Ün gıcık olduğu ünlü Özgü Namal çıktıMehmet Günsür’ün “Sette yüzüne bakamayacak kadar sinir olduğum oyuncuyla oynadım. Bir daha çalışmadık, oyunculuğu bıraktı” demişti. Bu kişinin 2005’te oynadığı Özgü Namal olduğu ortaya çıkmıştı. Namal’ın, Mehmet Günsür’ü o dönem acemi bulduğu, sette bağırıp çağırdığı ortaya çıktı.

4 / 5 Magazin dünyasında neler oluyor?

Can Yaman gözlerden uzak bir yerdeLibido tartışmasıyla yara alan Can Yaman, göz önünde olmamak için Bebek’teki evinden taşındı. Ailesinin Anadolu yakasındaki evine yerleşti.

5 / 5 Magazin dünyasında neler oluyor?

Hadise silikon mu taktırdı?26 bin TL’lik kırmızı elbisesiyle poz veren Hadise’nin 10 gün önce silikon taktırdığı konuşuluyor.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap