SON DAKİKA


Foto Galeri > "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

"Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

27 Nisan 2019 Cumartesi - 15:17

Antalya'nın Kemer ilçesinde, hortum felaketinde annesiyle bulunduğu aracın sürüklendiği derede kaybolan Kader Buse Acar'ı arama çalışmaları sürüyor.

1 / 11 "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

Antalya'daki hortum felaketinde, annesiyle bulunduğu aracın sürüklendiği derede kaybolan üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ı arama çalışmaları devam ediyor. Baba Ahmet Acar: "Kızım koluna "Aylaahmet" yazılı dövmeyi yaptırırken bizden izin istemişti. Biz de izin verdik. Sonra 'Hem kaybolursam

2 / 11 "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

Antalya'nın Kemer ilçesinde, hortum felaketinde annesiyle bulunduğu aracın sürüklendiği derede kaybolan Kader Buse Acar'ı arama çalışmaları sürüyor.

3 / 11 "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

Hortum felaketinde içinde olduğu aracın sürüklendiği derede kaybolan Kader Buse Acar'ı arama çalışmaları 94'üncü gününde de devam ediyor.

4 / 11 "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

Baba Ahmet Acar'ın isteği üzerine Buse Acar'ın kaybolduğu Ağva Deresi'ndeki su miktarının azaltılması için iş makineleriyle çalışma yapıldı. Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her sabah kalktığında kendi kendine "Bugün 90 gün oldu. Bugün 91 gün oldu" diye konuştuğunu söyledi.

5 / 11 "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

Sabahın erken saatlerinde dereye gelerek etrafta arama çalışması yaptığını, dua ettiğini anlatan Acar, "O benim bir tanecik kızımdı. Çok akıllı ve başarılıydı. Denizde olma ihtimali kalmadı. 94 günde mutlaka bir yerden çıkardı. Derede olduğunu düşünüyorum. İnşallah hayırlısıyla bulunacak. Kızım k

6 / 11 "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

Kemer ilçesinde Ayla Akkın ve kızı Kader Buse Acar'ın bulunduğu otomobil, 24 Ocak'ta hortum nedeniyle dereye sürüklenmiş, kurtarılan anne hastaneye kaldırılırken, sele kapılan kızı kaybolmuştu.

7 / 11 "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

8 / 11 "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

10 / 11 "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...

11 / 11 "Kaybolursam bu dövmeden bulursunuz" demişti...





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap