SON DAKİKA


Foto Galeri > Jartiyerli pozları olay oldu!

Jartiyerli pozları olay oldu!

30 Eylül 2021 Perşembe - 12:07

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığını ve hamile kaldığını ileri süren Aygün Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Aydın jartiyerli pozlarının ardından şimdiye kırmızı iç çamaşırlarıyla fotoğraf paylaştı.

1 / 9 Jartiyerli pozları olay oldu!

Yaptığı cesur paylaşımlarla isminden sıkça söz ettiren Aydın, bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

2 / 9 Jartiyerli pozları olay oldu!

Geçtiğimiz günlerde jartiyerli fotoğraflarını paylaşan Aygün Aydın, cüretkar pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı.

3 / 9 Jartiyerli pozları olay oldu!

Genç isim paylaşımının altına “Dünya bu kadar pisken temiz kalamıyorum hangi başarıyı giysen çamur atarlar ruhu çamur insanlar bu yüzden kirletmeyi sevenlere direnmeyi bıraktım..” notunu düşmüştü.

4 / 9 Jartiyerli pozları olay oldu!

Aygün Aydın son paylaşımıyla sınırları zorladı.

5 / 9 Jartiyerli pozları olay oldu!

Kırmızı iç çamaşırlarıyla aynanın karşısına geçen Aygün Aydın, 4 farklı karesini hayranlarının beğenisine sundu.

6 / 9 Jartiyerli pozları olay oldu!

Paylaşımına uzunca bir not düşen Aygün Aydın, sonunda ise “Hayatımı yargılamayın” dedi.

7 / 9 Jartiyerli pozları olay oldu!

İşte Aygün Aydın’ın o cesur pozları…

8 / 9 Jartiyerli pozları olay oldu!

Aygün Aydın kırmızı iç çamaşırlı pozlarını şu notla paylaştı:

"Adriana lima bu fotoğrafı paylaşan kişi olsa beğeniyor onun gibi olmak için özenip spor salonlarından çıkmıyorsunuz..Türk topraklarında olunca yadırgıyor aileye laik görmüyorsunuz ama içten içe böyle resimler için eşinizi çocuklarınızı yarı yolda bırakıyorsunuz namuslu dediğiniz kadınları da ev işlerini kitleyip bedava hizmetçiniz yapıyor birde üstüne dövüyorsunuz.. kırsal kesim sözde namus timsali ama kimin eli kimin cebinde belli değil bir sürü ensest ilişkiler yumağı..iki yüzlü bi toplumsunuz ve ben bu iki yüzlü sürü psikolojisiyle hareket eden kitle yüzünden neyin gerçekte doğru veya yanlış olduğunu gerçek ahlakın beden de mi zihinde mi yoksa vicdanda mı olduğunu hepten karıştırmaya başladım.

9 / 9 Jartiyerli pozları olay oldu!

Benim doğrularım benim hayatım demek istiyorum ama hayatımızı ne yazıkki başkalarının doğruları çok daha fazla etkiliyor dolaylı olarak.. sorguluyorum, düşünüyorum, deneye yanıla, düşe kalka ilerliyorum bu tekamül yolculuğunda.. Gerçek bir insan gibi yaşıyorum bu hayatı.. her gün biraz daha farklı bir bakış açısı edinerek zenginleşiyorum.. siz benim kafamı anlamazsınız üzgünüm hiçbir zamanda anlayamayacaksınız o kapasiteyi ben bu ülkenin insanlarının çoğunda görmüyorum.. O yüzden yargı ve tavsiyelerinizi kendinize saklayın.. Hayatımı yargılamayın!!!"





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap