SON DAKİKA


Foto Galeri > İzel, Bodrum tatilinde!

İzel, Bodrum tatilinde!

04 Haziran 2021 Cuma - 17:05

Şarkıcı İzel, önceki gün Bodrum'da konakladığı otelin plajında objektiflere takıldı. Ünlü sanatçının daha önce verdiği 15 kilonun yarısını koronavirüs pandemisinde tekrar alması dikkat çekti.

1 / 8 İzel, Bodrum tatilinde!

İzel, uzun süredir tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs salgını nedeniyle alınan tam kapanma kararının ardından Bodrum Azka Otel'de tatil sezonunu açtı.

2 / 8 İzel, Bodrum tatilinde!

Uzun bir aradan sonra tatil yapma fırsatı bulan 52 yaşındaki şarkıcı, gün boyu konakladığı otelin plajında güneşlenirken, bir ara denize girdi.

3 / 8 İzel, Bodrum tatilinde!

Pandemiden önce verdiği 15 kilonun yarısını tekrar alan İzel Çeliköz, yeniden diyete başladığını açıkladı.

4 / 8 İzel, Bodrum tatilinde!

"HEP KEBAP YEDİĞİMİZLE KALDIK"

90'ların meşhur 'İzel-Çelik-Ercan' üçlüsü olarak tekrar bir araya gelecekleri sık sık medyaya yansıyan şarkıcı, "Niye gerçekleşmedi ben de bilmiyorum. Bir araya gelmek için çok uğraştık. Kebapçıda, çorbacıda oturup planlar yaptık. 'Şu konseri yapacağız, sonra bunu' dedik ama olmadı. Hep kebap yediğimzle kaldık" demişti.

5 / 8 İzel, Bodrum tatilinde!

"BENİ SEVSİN YETER"

Uzun zamandır hayatında kimse olmadığını belirten İzel, "Şu an hayatımdaki tek eksik aşk. Yakın arkadaşım Hakan Verbiç ile 'sevgili' yazdılar, kısmetim kapandı. Aşık olmak istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

6 / 8 İzel, Bodrum tatilinde!

Ünlü şarkıcı, "Aradığım bir erkek özeliği yok. Eskiden özellikler arardım, 'Genç olsun, yakışıklı olsun' diye. Şimdi öyle bir arayışta değilim. Kendisinden aradığım tek şey sadece beni sevsin yeter" açıklamasını yapmıştı.

7 / 8 İzel, Bodrum tatilinde!

"YILLARIN ACISINI ÇIKARIYORUM"

Cihangir'de bir mekanda ortak arkadaşlarının doğum günü partisine katılan şarkıcı, "Her şey yolunda ve çok mutluyum. Yılların acısını çıkarıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

8 / 8 İzel, Bodrum tatilinde!

Şubat 2020'de bir AVM'de görüntülenen 52 yaşındaki sanatçı, diyet yaparak 15 kilo verdiği, 10 kilo daha vereceğini söylemişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap