SON DAKİKA


Foto Galeri > "İstersen çıplak gez"

"İstersen çıplak gez"

25 Şubat 2020 Salı - 14:06

Hürriyet gazetesinden Tülay Demir'e röportaj veren Selen Görgüzel Alkan, kendisinden 11 yaş büyük yönetmen Hamdi Alkan ile evliliği hakkında konuştu.

1 / 10 "İstersen çıplak gez"

Hürriyet gazetesinden Tülay Demir'e röportaj veren Selen Görgüzel Alkan, kendisinden 11 yaş büyük yönetmen Hamdi Alkan ile evliliği hakkında konuştu.

2 / 10 "İstersen çıplak gez"

Hanginiz daha kıskançsınız?

İlk zamanlarda ikimizin de kıskançlıkları vardı.

3 / 10 "İstersen çıplak gez"

Neden kıskanırdınız birbirinizi?

Erkek denince aklıma hep çapkın, eşini ya da sevgilisini aldatan adamlar geliyordu. Bir de yani Hamdi sinema sektöründe adı geçen biri, su gibi kızlar yazıp çiziyor ona oyuncu olmak için. Kadınsın, ister istemez rahatsız oluyorsun.

4 / 10 "İstersen çıplak gez"

"Dünya güzeli kızlar ünlü olabilmek için öyle şeyler yapıyorlar ki inanamazsın. Kocanın da bir gün bu ilgiye yenik düşebileceği düşüncesi oluşuyor. Ama Allah’a çok şükür Hamdi çok aklı başında bir adam. Bu anlamda beni çok rahatlattı, hayata ve erkeklere bakış açımı değiştirdi."

5 / 10 "İstersen çıplak gez"

Eşin seni neden kıskanıyordu peki?

Onun da ilk zamanlarda kafası karışıktı. Ama zamanla her şey yerine oturdu. Yine de hâlâ benim sahneme gelmiyor.

6 / 10 "İstersen çıplak gez"

Niye?

Belki kıskançlıktandır. İşimin önüne geçmek istemiyor da olabilir.

7 / 10 "İstersen çıplak gez"

Dekolte dozu da bazen sıkıntı yaratıyor sanki...

Hamdi’nin benimle ilgili yaptığı müdahalelerin kıskançlık olarak algılanması yanlış.

8 / 10 "İstersen çıplak gez"

Kıskançlık değilse ne?

'Selen, bak sen çok iyi şarkı okuyorsun. Ama buna rağmen yırtmacın, mayon konuşuluyor. Ben buna tepki veriyorum. Yetenekli bir kadınsın. Yoksa istersen çıplak gez' diyor. Aslında tepkisi buna. Tamam yırtmaç da konuşulsun ama daha birçok özelliğim var, o açıdan haklı aslında.

9 / 10 "İstersen çıplak gez"

Dönem dönem Hamdi Alkan’la evliliğiniz hakkında haberler çıkıyor, ayrıldılar gibi...

Bence Hamdi ile beni pek yakıştırmıyorlar, ondan. (Gülüyor) Bir de o önyargı var ya, “Hamdi ile ismini duyurmak için evlendi, artık ayrılır” gibi. Kafalarda böyle bir senaryo olduğu için evliliğimizden beklentileri de ayrılmamız.

10 / 10 "İstersen çıplak gez"

Dekolteyi seviyorsun...

Yani dünyada neyiniz varsa onu ön plana çıkarırsınız; sesiniz, yeteneğiniz, fiziğiniz. Fakat ben, bende olanları kapatmakla uğraşıyorum! Dünya starlarına bakın. Madonna, Beyonce, Jennifer Lopez, Shakira. Sahneye neredeyse çırılçıplak çıktıkları halde herkes onları alkışlarken biz ayıplanıyoruz. Jennifer Lopez bikiniyle fotoğraf koyuyor, 'Helal olsun 50 yaşında kadın' deniyor. Ben Instagrama bir foto koyuyorum, 'Ayıp değil mi? Koca kadınsın, evlisin' yazıyorlar.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap