SON DAKİKA


Foto Galeri > İşte Trabzonspor'un transfer listesi!

İşte Trabzonspor'un transfer listesi!

08 Ocak 2022 Cumartesi - 17:43

İşte Trabzonspor'un transfer listesi!

1 / 6 İşte Trabzonspor'un transfer listesi!

Gervinho'yu kaybeden bordo-mavililer ara transfer döneminde kadrosunu Evrard Kouassi ile güçlendirmişti. Karadeniz temsilcisi her iki kanada da transferlerini sürdürecek. Alanyaspor'dan Efecan Karaca'yı bitirmeye çok yakın olan Fırtına, Bodo Glimt'ten Ola Solbakken için de bastırıyor. Galatasaray da peşinde. Trabzonspor, 23 yaşındaki futbolcu için geri adım atmadı.Futbol İzleme Komitesi Direktörü İhsan Gündüz Derelioğlu'nun canlı takip etti Solbakken için olumlu rapor verdiği ve Abdullah Avcı'nın da oyuncuyu onayladığı kaydedildi.

2 / 6 İşte Trabzonspor'un transfer listesi!

Trabzonspor’da Azarovi transferinin askıya alınmasının ardından Bordo Mavili kulüp sol bek mevkisi için çalışmalarını hızlandırdı. Bölgeye yine 97 doğumlu kuralını kullanarak transfer yapmak isteyen Trabzonspor Kulübü daha önce Alman ekibi Union Berlin’in oyuncusu Puchacz için yaptığı teklifi yenileyecek ve Alman kulübünü kiralama fikrine ikna etmeye çalışacak.Öte yandan Trabzonspor’un gurbetçi oyuncular için de detaylı bir çalışma başlattığı gelen bilgiler arasında.

3 / 6 İşte Trabzonspor'un transfer listesi!

Almanya doğumlu olan Deniz Undav’ın Union SG ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.Trabzonspor İzleme Komitesi’nden yönetime önemli bir isim önerisi geldi. Bu futbolcu, Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımında forma giyen Deniz Undav olduğu öğrenildi. 25 yaşında 1.78 boyunda olan Deniz Undav, performansıyla Belçika Ligi’ne damga vurdu. Union Saint-Gilloise büyük bir sürprize imza atıp Belçika’da liderlik koltuğuna otururken Deniz Undav attığı goller ve asistleriyle başarıda aslan payına sahip isim oldu. 25 yaşındaki forvet oyuncusu forma giydiği 21 maçta 16 gol atıp, 9 da asist yaptı. 25 gole doğrudan katkı sağlayan Deniz Undav, şimdiden birçok Avrupa kulübünü de peşine takmayı başardı. İzleme Komitesi, Deniz için, “Potansiyeli yüksek. Alınırsa Trabzonspor’a katkısı yüksek olur” notunu düştü.

4 / 6 İşte Trabzonspor'un transfer listesi!

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı konumunda bulunan Karadeniz ekibi Trabzonspor ara transfer dönemini en verimli şekilde kullanmak istiyor.Birçok isimle temaslarını sürdüren Bordo-mavili ekibin listesi hayli kabarık.Kaan'ı liste başı yapan Fırtına, yeni girişimlerde de bulunuyor.Bordo-mavililer Spartak Moskova takımında forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Samuel Gigot ile ilgilenmeye başladı.Fransız stoper için Tigres ve Lyon kulüpleri de istekli.Piyasa değeri 11 milyon Euro olan 28 yaşındaki savunmacı için yapılan görüşmelerde ciddi rakamsal farklılıklar ortaya çıktı.

5 / 6 İşte Trabzonspor'un transfer listesi!

Trabzonspor, Kaan Ayhan için şartlarını zorlama kararı aldı. Daha önce yaptığı kiralama teklifi reddedilen Bordo-Mavililer, Sassuolo'ya 6 milyon Euro'luk yeni bir teklif hazırladı. İtalyanlar ise 8 milyon Euro'da diretiyor.Takvim'de yer alan habere göre; Fırtına yüksek bonservis bedelinin bir bölümünü kiralama, diğer bölümünü de sezon sonu ödeyecek şeklinde teklif hazırladı. Kısa süre içerisinde Sassuolo'ya teklif gönderilecek.

6 / 6 İşte Trabzonspor'un transfer listesi!

Süper Lig'in ilk yarısında olağanüstü bir performans göstererek lider konumda bulunan Trabzonspor, ara transfer döneminde takımı daha da güçlendirmeye kararlı. Bordo mavililer bu doğrultuda gündemine Hannes Wolf'ü alırken, BILD transferde Celtic ile yarışıldığını duyurdu.Trabzonspor Hannes Wolf transferinde Celtic ile yarışıyor!"BÜYÜK BİR YETENEK OLACAK"'Celtic Hannes Wolf için iki takımla yarışıyor' başlığıyla verilen haberde, Hannes Wolf'ün Borussia Mönchengladbach'ta takımda düşünülmeyen 6 kişiden biri olduğu ve gelen tekliflerin dinleneceği yazıldı.Haberde, Celtic'in Trabzonspor ve Rapid Wien ile yarıştığı Wolf için 'büyük bir yetenek olacak' şeklinde bahsedildi.22 yaşındaki ofansif orta sahanın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Güncel piayasa değeri ise 5 milyon Euro...





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap