SON DAKİKA


Foto Galeri > İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

24 Aralık 2019 Salı - 19:27

İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

1 / 9 İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

Süper Lig'in 16. haftasında Konyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Trabzonspor, zirve takibini sürdürdü. Fırtına'da transfer çalışmaları da hız kazanırken, 3 bölgeye takviye yapılmasına karar verildi. İşte Trabzonspor'da yaşanan gelişmeler ve Ünal Karaman'ın ısrarla istediği o isim...

2 / 9 İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

Sağ kanat için de Emre Kılınç, Grosicki ve Jesse'nin adı geçiyor.Stoper konusunda ise çalışmalar büyük bir gizlilikle sürüyor.

3 / 9 İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

2 ADAY VAR!Trabzonspor'da devre arasında takıma yapılacak takviyeler için çalışmalar bütün hızıyla devam ederken, alınacak oyuncuların isimleri de netleşmeye başladı.Türkiye'de daha önce Osmanlıspor ve Galatasaray formaları giyen Badou Ndiaye ile 6 aylığına el sıkışan Bordo-Mavililer'in savunma hattına da ilk olarak Dusco Tosic'i düşündüğü ortaya çıktı.

4 / 9 İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

İşte flaş transfer harekatının detayları;Teknik Direktör Ünal Karaman'ın stoper için ilk tercihi Çin'de kariyerini sürdüren Beşiktaş'ın eski Sırp yıldızı Tosic.3 sene önce Trabzonspor'un kapısından dönen, dönemin hocası Ersun Yanal'ın bizzat görüştüğü Tosic, bu kez gelmeye çok yakın.

5 / 9 İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

MALİ ŞARTLAR ZORLANACAKÇin'de sezon biterken, kulübü Guangzhou R

6 / 9 İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

Ancak bu transferi gerçekleştirmek için Bordo- Mavililer'in mali şartları da zorlaması şart.Guangzhou R

7 / 9 İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

KARAMAN ÇOK İSTİYOR!34 yaşındaki savunmacı konusunda teknik direktör Ünal Karaman'ın özellikle çok istekli olduğu öğrenildi.Başarılı hoca, şampiyonluk mücadelesi verilen sezonun ikinci yarısında direkt olarak takıma katkı sağlayacak, tecrübeli ve ligi tanıyan bir stoper istiyordu.Tecrübeli stoper Dusko Tosic, Karaman'ın belirlediği tüm kriterlere uyuyor.

8 / 9 İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi

ŞAMPİYONLUKLARIN GİZLİ KAHRAMANIGençlerbirliği'nde müthiş 3 sezon geçirdikten sonra Beşiktaş'a transfer olan Dusko Tosic, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında kazanılan Süper Lig şampiyonluklarında takımın adeta gizli kahramanı olmuştu.Sol bek geldiği Kartal'da stoperde vazgeçilmez olan Tosic, 2017- 2018 sezonundan sonra ise Çin'e gitti.

9 / 9 İşte Trabzonspor'u şampiyonluğu getirecek. Transfer listesi




VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap