SON DAKİKA


Foto Galeri > Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

18 Mart 2019 Pazartesi - 12:55

1 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

İngiliz milli sporcu Jade Slavin, güzelliğine rağmen uzun boylu olmasının ona dezavantaj sağladığını söyledi. Slavin yaşadıklarını hüzünle anlatırken ilginç bir itirafta bulundu.

2 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

Boyunu sevmediğini itiraf eden Jade Slavin, oldukça hüzünlendi. Eskiden insanların kendisine 'çirkin' ve 'ucube' dediklerini söyleyen Salvin zor zamanlar geçirmiş.

3 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

Etrafındakilerin davranışları onu köreltmiş ve utangaç biri haline getirmiş. Kendisini sevmemeye başlamış. Annesinin yanında defalarca ağladığını ve normal görünümlü olmak istediğini haykırmış.

4 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

Fakat Salvin 16 yaşından sonra modellik yapmaya karar vermiş ve böylece özgüven kazanmak istemiş. Ama onun hayatını asıl değiştiren şey 21 yaşında kendisine yapılan İngiltere takımı adına tekvando sporcusu olma teklifiydi.

5 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

Bu dalda 2014 yılında Glasgov'da düzenlenen bir organizasyonda ödül almış, sonra da Avrupa şampiyonu olmuş. Spordaki başarısı Salvin'e özgüvenini tekrar kazandırmış ve onu güçlü bir kadın haline getirmiş.

6 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

26 yaşındaki Jade Slavin başarılı bir sporcu olmuş ve ülkesini yıllarca başarıyla temsil etmiş. Salvin, "Kusurlarınızı sahiplenin, onlarla kucaklaşın ve kimsenin ışıltınızı söndürmesine izin vermeyin." dedi.

7 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

26 yaşındaki Salvin, artık yeni sporcular yetiştiriyor. Fakat Jade Slavin'nin şu sıralar canını sıkan bir sorunu daha var. Salvin sevgili bulmakta oldukça güçlük çektiğini itiraf etti.

8 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

Çünkü kendisinden daha uzun erkek bulmakta bir hayli zorlanıyor. 26 yaşındaki Slavin'nin boyu, 193 cm! Jade Slavin, "Uzun erkek sayısı çok az ve kendime göre birini bulmak haliyle zorlaşıyor." dedi.

10 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

11 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!

13 / 13 Güzel sporcu Jade Slavin'in itirafları olay oldu!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap