SON DAKİKA


Foto Galeri > Gökdeniz Karadeniz patladı!

Gökdeniz Karadeniz patladı!

05 Mart 2019 Salı - 12:24

1 / 9 Gökdeniz Karadeniz patladı!

Futbol hayatını noktalandıran Gökdeniz Karadeniz, eski takımı Rubin Kazan'ın CEO'sunun kendisi hakkındaki açıklamalarına sert yanıt verdi.

2 / 9 Gökdeniz Karadeniz patladı!

Gökdeniz'in kulübünden alacaklarını istemesi üzerine Rubin Kazan'ın CEO’su Rustem Saymanov, "Gökdeniz Kazan halkının bir gözdesi. Ona olan borcumuzu biliyoruz ve bunu ödeyeceğiz.

3 / 9 Gökdeniz Karadeniz patladı!

Gökdeniz fakir bir insan değil ama bizi zor durumda bırakacak hareketlerde bulundu. Kazan'ın sonsuza dek kalbinde olacağını söylemişti. Geri ödeme yapacağız fakat bu tavrı çirkin ve onursuzca" ifadelerini kullanmıştı.

4 / 9 Gökdeniz Karadeniz patladı!

Rustem Saymanov'un bu sözlerine Gökdeniz'den sert yanıt geldi.

5 / 9 Gökdeniz Karadeniz patladı!

"Kimsenin beni iki riyakarlıkla suçlama hakkı yok" diyen Gökdeniz, ' Rubin Kazan'a olan aşkımı her defasında söyledim. Bu sevgimi söylemlerimle de takımda yaptığım işlerle de gösterdim.

6 / 9 Gökdeniz Karadeniz patladı!

Rubin formasıyla oynadığım 300 maç benim kalbimde ve taraftarların desteği de öyle" dedi.

7 / 9 Gökdeniz Karadeniz patladı!

Rubin olarak ödeme tarihi olarak 24 Ağustos 2018'in belirlendiğinin altını çizen Gökdeniz Karadeniz, "Ödeme tarihi tarafıma bir taahhüt mektubuyla iletildi. Ancak o tarih geride kalmasına rağmen bana bir açıklama yapılmadı, öneride bulunulmadı.

8 / 9 Gökdeniz Karadeniz patladı!

Ben Uyuşmazlık Kurulu'na başvuracağımı Saymanov'a Kasım 2018'de bildirdim. Bu nedenle yaptığım başvurunun tamamen sürpriz olduğunu söyleyen Saymanov'un bu sözleri oldukça garip.

9 / 9 Gökdeniz Karadeniz patladı!

Üstelik kendisi vaatleri ve kendilerine yolladığım mektuplara hiç geri dönüş yapmadı. Yani burada aldatılan benim. Kandırıldım" şeklinde konuştu!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap