SON DAKİKA


Foto Galeri > Gizem Tuncer'den iddialı pozlar

Gizem Tuncer'den iddialı pozlar

03 Eylül 2021 Cuma - 09:45

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor.

1 / 9 Gizem Tuncer'den iddialı pozlar

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Şarkı çalışmaları sürecinde diyet ve spor ile toplamda 40 kilo vererek 90 kilodan 50 kiloya düşen Gizem Tuncer'in sosyal medyada paylaştığı cesur pozları oldukça konuşulmuştu. İşte detaylar...

2 / 9 Gizem Tuncer'den iddialı pozlar

90 KİLODAN 50 KİLOYA DÜŞTÜ!

Zayıflama sürecini anlatan Gizem Tuncer, bir ay boyunca günde üç öğün yumurta yediğini ve her gün bir saat koştuğunu ifade etmişti.

3 / 9 Gizem Tuncer'den iddialı pozlar

Bu şekilde son bir ayda 10 kilo verdiğini belirten Tuncer yeni görüntüsünden oldukça memnun olduğunu da ifadelerine ekledi.

4 / 9 Gizem Tuncer'den iddialı pozlar

TUNCER'DEN CESUR POZLAR!

Türk halk müziğinin en ünlü sanatçıları arasında olan Mahmut Tuncer'in kızı olan Gizem Tuncer, "gizem" kullanıcı adı ile Instagram'da paylaşım yapıyor.

5 / 9 Gizem Tuncer'den iddialı pozlar

Oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro bölümünde tamamlayan Gizem Tuncer'in cesur pozları dikkat çekti.

6 / 9 Gizem Tuncer'den iddialı pozlar

GİZEM TUNCER HAKKINDA

1992 Muğla, Bodrum doğumlu Gizem Tuncer 29 yaşındadır. Mahmut Tuncer ile Işıl Tuncer'in kızı olan Gizem Tuncer Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri aldı. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi alan Tuncer, lise eğitimi almaya devam ettiği sırada Erol Sayan'dan nota, usul ve nazariyat dersleri de aldı ve Erol Sayan'ın son öğrencisi oldu.

7 / 9 Gizem Tuncer'den iddialı pozlar

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü'nü kazanan Tuncer, Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı Türk müziğinin saygın isimleri ile çalıştı. İlk sahne tecrübesini babası Mahmut Tuncer ile gerçekleştirdi. Tuncer 6 yıl boyunca babası Mahmut Tuncer ile sahneye çıktı.

8 / 9 Gizem Tuncer'den iddialı pozlar

Aşk Uykusu EP'si ile müzik dünyasına giriş yapan Tuncer müzik kariyerini sürdürüyor.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap