SON DAKİKA


Foto Galeri > Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

11 Ekim 2020 Pazar - 16:31

Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye’si Ezgi Mola sosyal medya hesabından gösterdiği tepki binlerce beğeni aldı.

1 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

TRT 1 ekranlarında ilgiyle izlenen dizi Masumlar Apartmanı her bölümüyle konuşulduğu kadar oyuncuları ile de gündem olmaya devam ediyor.

2 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

Her şeyin kirli olduğunu düşünen ve defalarca yıkayan dizinin Safiye'si sosyal medyada sert tepkisi çok konuşuldu.

3 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

Hatay ve Kahramanmaraş’ta yüzlerce kişiyi evsiz bırakan, tarım arazilerini kül eden, yaban hayatını bitiren eşzamanlı 25 yangınla ilgili paylaşım yapan Ezgi Mola sosyal medyada çok konuşuldu.

4 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

5 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

Mola'nın tweeti 15 bini aşkın beğeni ve bini aşkın retweet aldı. Takipçileri Mola'nın paylaşımına "Senin gibi insanlar hiç susmasın" yorumları yaptı.

6 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

Ezgi Mola kimdir?29 Mart 1983 İstanbul doğumludur. Baba tarafından aslen Malatya'lıdır. Lise eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk üzerine eğitim almaya başladı. Lisede öğrencilik zamanlarında da Müjdat Gezen Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

7 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

Ardından eğitimlerine devam eden Ezgi Mola'nın ilk televizyon deneyimi yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Karate Can dizisi oldu.

8 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

Lise eğitiminin ardından Aydoğan Temel'den iki yıl tiyatro eğitimi alan Ezgi Mola, Çürük Elma adlı oyunda rol alarak tiyatroya da adım attı. 2002 yılında Unutma Beni, 2003 yılında ise Sultan Makamı adlı dizilerde rol aldı.

9 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

2004 yılında BKM Mutfak kadrosuna katılan genç oyuncu, 2005 yazında ise gene bir BKM yapımı olan ve yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu Hızlı Adımlar adlı televizyon filminde yer aldı; bu filmin ardından da BKM Atölye'ye katıldı.

10 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

2005 yılı Ezgi Mola için hızlı başladı; ilk olarak Türkan Derya'nın yönettiği Hırsız Polis adlı televizyon dizisinde yer alan başarılı oyuncu, ayrıca Yılmaz Erdoğan tarafından yönetilen komedi / macera filmi Organize İşler'deki rolü ile ilk defa sinemaya adımını atmış oldu.

11 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

Ezgi Mola, Unutma Beni, Sultan Makamı, Görünmez Adam, Sevinçli Haller, Hırsız Polis, Senden Başka, Canım Ailem, Kolay Gelsin, Sınıf, Güneydoğudan Öyküler, Bir Ömür Yetmez, Kötü Yol, Kocan Kadar Konuş, Pazarları Hiç Sevmem, Soğuk, Celal ile Ceren, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Patron Mutlu Son İstiyor, İklim Meselesi, Kelebekler ve Lady Winsley gibi birçok projede rol aldı.

12 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

Ezgi Mola son olarak Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı Organize İşler 2 Sazan Sarmalı adlı filmde Lerzan Berrak karakterine hayat vermiştir.

13 / 13 Ezgi Mola ateş püskürdü: Bir bitmediniz ulan adiler..

Ezgi Mola 1.63 metre boyunda, 58 kilo ve Koç burcudur.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap