SON DAKİKA


Foto Galeri > Ebru Polat'tan çıplak fotoğrafa küfürlü yorum!

Ebru Polat'tan çıplak fotoğrafa küfürlü yorum!

28 Aralık 2021 Salı - 13:40

Şarkıcı Ebru Polat paylaşımları ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Takipçilerini şaşırtan çıkışları ile bilinen Polat, bu kez sevgilisine çıplak fotoğraf atan bir kadını hedef aldı. Takipçisinden gelen bir yorumu ise paylaşmadan edemedi.

1 / 5 Ebru Polat'tan çıplak fotoğrafa küfürlü yorum!

Sosyal medyanın çok konuşulan ismi Ebru Polat bu kez bambaşka bir paylaşımla gündeme geldi. Bir programda yorumculuk da yapan şarkıcı, sevgilisine çıplak fotoğraf gönderen bir kadına isyan etti. Konuyla ilgil i kendisine mesaj atan takipçisini de hikayesinde paylaşan Ebru Polat günün en çok konuşulan ismi oldu.

2 / 5 Ebru Polat'tan çıplak fotoğrafa küfürlü yorum!

ÇIPLAK FOTOĞRAFA İSYAN ETTİ

3 / 5 Ebru Polat'tan çıplak fotoğrafa küfürlü yorum!

Polat, takipçisinden gelen ''Karnı vajinayla uyumlu olmuş mu diye atmıştır. Hani orantı falan'' yanıtını paylaştı. Ünlü şarkıcı paylaşıma, ''Ya ben sabaha kadar gülerim buna'' notunu düştü.

4 / 5 Ebru Polat'tan çıplak fotoğrafa küfürlü yorum!

İlişkisi olan bir erkeğe çıplak fotoğraf atan kadını topa tutan Polat, ''O kadar sinirliyim ki! Bir kadın, ilişkisi olan bir erkeğe neden çıplak fotoğraf atar arkadaş ya! Bir de çocuk gelişimcisi bir kadın. Bu ne cüret! Adamın rahatlığı! 'Ben görmedim bir yerlerini. Bakmadım bile' demesi? Duvara kafasını sürtsem, soyuna sopuna küfür etsem erkek şiddeti mi olacak yani?'' sözleriyle, öfkesini dile getirdi.

5 / 5 Ebru Polat'tan çıplak fotoğrafa küfürlü yorum!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap