SON DAKİKA


Foto Galeri > Ebru Polat evlilik teklifi aldı!

Ebru Polat evlilik teklifi aldı!

11 Temmuz 2020 Cumartesi - 12:29

Bodrum'dan sonra tatiline Çeşme'de devam eden şarkıcı Ebru Polat, sosyal medyada bir takipçisinden gelen mesajla gündem oldu

1 / 9 Ebru Polat evlilik teklifi aldı!

Bodrum'dan sonra tatiline Çeşme'de devam eden şarkıcı Ebru Polat, sosyal medyada bir takipçisinden gelen mesajla gündem oldu Ebru Polat, sezonu geçtiğimiz hafta Bodrum'da açmış, teknede çektiği dans videosu ile çok konuşulmuştu.

2 / 9 Ebru Polat evlilik teklifi aldı!

Bodrum tatilinden sonra Çeşme'ye geçen 37 yaşındaki şarkıcı, deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor.

3 / 9 Ebru Polat evlilik teklifi aldı!

Ebru Polat, corona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeyi koruyup, denize girdiğini söyledi.

4 / 9 Ebru Polat evlilik teklifi aldı!

Posta gazetesinde yer alan habere göre; ünlü şarkıcıya, Instagram'dan bir takipçisi evlilik teklifi etti.

5 / 9 Ebru Polat evlilik teklifi aldı!

"ÇOCUKLARIMIN ANNESİ OLMANI İSTİYORUM" Söz konusu takipçi, Polat'a, "Çocuklarımın annesi olmanı istiyorum" mesajını attı.

6 / 9 Ebru Polat evlilik teklifi aldı!

"HAYRANIMLA EVLENİYORUM" Geçtiğimiz günlerde evlilik itirafıyla dikkat çeken şarkıcı, "Hayranımla evleniyorum yakında sizinle tanıştıracağım" demişti.

7 / 9 Ebru Polat evlilik teklifi aldı!

Özel hayatı hakkında konuşan Ebru Polat, "Her güne bir sevgili koyacağım diye şaka yapmıştım. Şimdi karantinada çıktık evlenmeye karar verdim. Evlilik fobim vardı, geçecek inşallah. Hak yoluna döndük hepimiz, aklımız başımıza geldi. Doğru olanın evlilik olduğununa karar verdim" ifadelerini kullanmıştı.

8 / 9 Ebru Polat evlilik teklifi aldı!

"Ben hayranımla evleneceğim demiştim. Eşimi size yakında göstereceğim. Evet evleneceğim, az kaldı. Benim için para pul önemli değil. Önemli olan beni seven, sayan, değer veren dürüst bir insan olması."





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap