SON DAKİKA


Foto Galeri > Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

10 Ağustos 2019 Cumartesi - 14:39

Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

1 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Paraguay

2 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Ülke, Amerika Birleşik Devletleri’nden daha yüksek bir okuma-yazma oranına sahiptir. Dost canlısı insanlar, geniş manzara manzaraları ve düşük yaşam maliyeti ile güzel bir yer.Paraguaylı bir bankaya, aylık asgari ücretin yaklaşık 35 katı olan bir miktar para yatırmanız istenecektir. Yaklaşık 4,500-5.500 USD'ye çıkıyor. Paraguay'da süresiz olarak yaşamak için gereken her şey budur ve üç yıl sonra vatandaşlığa başvurabilirsiniz.

3 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler
4 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Kosta Rika'da yaşam maliyeti çok yüksek değil. Çiftlerin rahatça yaşamak için ayda yaklaşık 2.500 dolar gerekir. Emekli olmak istiyorsanız, Kosta Rika'nın, aylık 1000 dolarlık gelir elde edebileceğiniz bir emeklilik programı vardır. Daimi ikametgahı elde etmek için bir işe ihtiyacınız olacaktır, ancak İngilizce öğretmek veya turistleri eğlendirmek gibi özellikleriniz varsa, hayaliniz mümkün olabilir.

5 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Ekvador

6 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Ekvador, dağ zirveleri, volkanlar, plajlar ve adalar şeklinde neredeyse eşsiz doğal güzelliğe sahiptir. Ekvador'da yaşamanın maliyeti çok düşüktür ve Amerikan doları kullanılır.

7 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Belçika

8 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Belçika için daimi ikamet vizesi verilecek bir işe ihtiyacınız olacak, ancak evden de başvurabilirsiniz. İşi bir kez karara bağladıktan sonra, ikamet iznine hak kazanabilmek için sadece iki hafta beklemeniz gerekir. Bu, sonsuza kadar kalmak için bir teklif olmasa da çalışmaya devam ettiğiniz sürece, kalmaya doğru ilerlersiniz.

10 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Avusturya, ülkenin yüzde 62'sini kaplayan karla kaplı Alpler şeklinde bolca dağ eğlencesi sunan muhteşem küçük bir ülkedir. Konumu, diğer birçok Avrupa ülkesinin de araştırılması için idealdir.

11 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Meksika

13 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Kanada

14 / 14 Düşük bütçeyle oturma izni veren ülkeler

Süper onay için hızlı giriş programından yararlanabilirsiniz. Eğitim seviyeniz ve deneyime sahipseniz, farklı dilleri konuşmanıza bağlı olarak da geçiminizi sağlayabilirsiniz. Çevrimiçi bir sınavla göç edebileceğiniz Kanada'da aileniz varsa ya da eğitim aldıysanız bir adım öndesiniz.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap