SON DAKİKA


Foto Galeri > Demet Özdemir'e beğeni yağdı

Demet Özdemir'e beğeni yağdı

13 Eylül 2021 Pazartesi - 12:50

Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu Demet Özdemir, yeşil hırka ve mavi etek kombiniyle objektif karşısına geçti. Verdiği pozları takipçileriyle paylaşan Özdemir'in fotoğrafları, kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni aldı

1 / 8 Demet Özdemir'e beğeni yağdı

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

2 / 8 Demet Özdemir'e beğeni yağdı

29 yaşındaki Özdemir, bu kez tek düğmeli yeşil hırkası ve mavi eteğiyle hayranlarının karşısına çıktı.

3 / 8 Demet Özdemir'e beğeni yağdı

1 MİLYON BEĞENİ

Ünlü oyuncu, verdiği pozları 14 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Demet Özdemir'in fotoğrafları, hayranlarından 1 milyondan fazla beğeni aldı.

4 / 8 Demet Özdemir'e beğeni yağdı

Özdemir'in takipçilerinden kısa sürede yoğun ilgi gören paylaşımına; Hülya Duyar ve Şebnem Bozoklu gibi ünlü isimler kalp emojisi koydu.

5 / 8 Demet Özdemir'e beğeni yağdı

DEKOLTEYE PAPATYALI ÖNLEM

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde de pembe kombiniyle objektif karşısında poz vermişti. Fotoğrafta, Özdemir'in dekoltesini elinde tuttuğu çiçekle kapattığı görülmüştü.

6 / 8 Demet Özdemir'e beğeni yağdı

"HABERİMİZ YOK!"

Öte yandan kısa bir süre önce de Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. İkilinin aralarındaki anlaşmazlıklardan dolayı yollarını ayırdığı ileri sürülmüştü.Basına yansıyan haberlerin ardından Özdemir, iddialara jet hızıyla yanıt vermişti. Güzel oyuncu, "Bizim bundan haberimiz yok ama?" sözleriyle çıkan söylentileri yalanlamıştı.

7 / 8 Demet Özdemir'e beğeni yağdı

ÇEŞME'DE BELGELENMİŞTİ

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un birlikteliği, 2021'in ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Aşk, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yılbaşında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle belgelenmişti."GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ"Oğuzhan Koç, ocak ayında, "Güzel bir sürecin arifesindeyiz." diyerek, Özdemir ile aşklarını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

8 / 8 Demet Özdemir'e beğeni yağdı

"AYNI EVDE YAŞAMIYORUZ"

Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile aynı evde yaşadıklarına dair çıkan iddialara da yanıt vermişti. Söylentileri yalanlayan Özdemir, "Oğuzhan ile aynı evde yaşamıyoruz." demişti





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap