SON DAKİKA


Foto Galeri > Demet Akalın şoke oldu

Demet Akalın şoke oldu

10 Haziran 2021 Perşembe - 09:40

Yakın arkadaşı Alişan ile birlikte sunduğu 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programının bitişinin ardından Seda Sayan ile gerginlik yaşayan ünlü şarkıcı Demet Akalın, soluğu ABD turnesinde alarak sahnelere döndü.

1 / 8 Demet Akalın şoke oldu

Yakın arkadaşı Alişan ile birlikte sunduğu 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programının bitişinin ardından Seda Sayan ile gerginlik yaşayan ünlü şarkıcı Demet Akalın, soluğu ABD turnesinde alarak sahnelere döndü.

2 / 8 Demet Akalın şoke oldu

Bir yandan konser verip bir yandan tatil yapan Demet Akalın, kızı Hira'ya duyduğu özlemle ilgili sık sık paylaşım yapmasına rağmen boşandığı ve bir süre sonra barışıp birlikte yaşamaya başladığı Okan Kurt'la ilgili tek söz etmiyordu.

3 / 8 Demet Akalın şoke oldu

Ancak Okan Kurt, hayat arkadaşı Demet Akalın'dan kısa süre de olsa ayrı kalmaya dayanamadı. Aile dostları Alişan'ın 'Özlemiştir' şarkısını paylaşan ve Demet Akalın'ı etiketleyen Okan Kurt'a, Akalın'dan yanıt gecikmedi.

4 / 8 Demet Akalın şoke oldu

Kurt'un paylaşımına şaşırarak kendi sosyal medya hesabından aynı kareyi "Aaa, birileri beni özlemiş" notuyla yayınlayan Akalın, hayat arkadaşı kadar romantik bir tepki vermese de Okan Kurt'u karşılıksız bırakmamış oldu.

5 / 8 Demet Akalın şoke oldu

'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programının geçtiğimiz haftalarda final yapmasının ve kanalın yeni sezon için Seda Sayan ile anlaşmasının ardından Demet Akalın'ın, Seda Sayan'ı takipten çıkıp engellediği ortaya çıkmıştı.

6 / 8 Demet Akalın şoke oldu

Seda Sayan, sosyal medyada 'Demet Akalın ile Alişan'ı işinden etti' yorumları sonrası oldukça sinirlenmiş ve "Ben bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamadım da. Bunu bilmeyenler öğrensin" diyerek sosyal medya hesabından bir video yayınlamıştı.

7 / 8 Demet Akalın şoke oldu

Demet Akalın'a bir hafta önceden konuyu sorduğunu ve sorun olmadığını söyleyen Sayan, "TV ile yapılan anlaşmanız bitmiş, bir hafta önce sorduğumda 'Sorun yok anlaşabilirsin' mesajın elimde duruyor, komik olmayın. Sizi kovmadılar anlaşmanız bitti" ifadelerini kullanmıştı.

8 / 8 Demet Akalın şoke oldu

Kısa süre sonra Akalın ise Sayan'a şu sözlerle karşılık vermişti; "Seni sever sayarız! 21 Mayıs 17.33'te 'Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere, canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de, 'Sıkıntı yok' dedim. Cuma günü program bitişi, 'Ben başlıyorum' diye sormadan mesaj attın. Biz ekiple ağlarken bu mesaj! Cenaze evine davulla gidilmez. Sen bunu daha iyi bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler. Bilgine..."





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap