SON DAKİKA


Foto Galeri > Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

11 Kasım 2020 Çarşamba - 13:02

Candice Swanepoel, Miami sokaklarında sutyensiz koşuya çıktı. Daracık egzersiz kıyafetiyle kusursuz vücudunu gözler önüne seren model, etraftaki bakışlara aldırış etmeden spor yapmaya devam etti.

1 / 8 Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

32 yaşındaki Güney Afrikalı model Candice Swanepoel, Miami sokaklarında sutyensiz koşarken görüntülendi. Etrafındakilerin bakışlarına aldırmayan model, kişisel antrenörünün sözünden çıkmadı

2 / 8 Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

Candice Swanepoel, geçtiğimiz günlerde iki çocuğuyla birlikte Miami tatilinde görüntülendi. Miami’den ayrılmayan 32 yaşındaki model bu sefer kişisel antrenörü ile birlikte koşu yaparken görüntülendi.

3 / 8 Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

Kahverengi dar egzersiz kıyafetiyle kusursuz vücudunu gözler önüne seren Candice Swanepoel sutyen takmayı tercih etmemişti.

4 / 8 Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

Sıcak havaya aldırmayan güzel manken, kahverengi egzersiz kıyafetini siyah spor ayakkabıyla tamamladı.

5 / 8 Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

Kişisel antrenörünün sözünden çıkmayan azimli model, spor sona erdiğinde sergilediği efordan ötürü sırılsıklam olmuştu.

6 / 8 Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

CANDİCE SWANEPOEL KOŞUDA

Güney Afrikalı güzel formunu korumak için elinden geleni yapıyor. 32 yaşındaki model koronavirüse karşı korunmak için maskesini takmayı ihmal etmemişti.

7 / 8 Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

Derin göğüs dekolteli egzersiz kıyafetini sade bir altın kolyeyle tamamlayan Candice Swanepoel, bir an olsun telefonunu elinden düşürmedi.Koronavirüs salgını başladığından beri pek ortalarda görünmeyen Candice Swanepoel, geçtiğimiz günlerde iki oğluyla plaj keyfi yaparken görüntülenmişti.

8 / 8 Candice Swanepoel sutyen giymeyi tercih etmedi

Bir süredir modelliğin yanı sıra bikini koleksiyonları da tasarlayan Güney Afrikalı Swanepoel, kendi imzasını taşıyan bir bikini tercih etti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap