SON DAKİKA


Foto Galeri > Britney Spears yarı çıplak!

Britney Spears yarı çıplak!

18 Ağustos 2021 Çarşamba - 11:57

Britney Spears bir süredir Instagram'dan paylaştığı ve hayranlarını endişelendiren yarı çıplak fotoğraflarına açıklık getirdi.

1 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

Britney Spears bir süredir Instagram'dan paylaştığı ve hayranlarını endişelendiren yarı çıplak fotoğraflarına açıklık getirdi.

2 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

Amerikalı şarkıcı Britney Spears, babası Jamie Spears'a karşı verdiği vasilik mücadelesine devam ederken sosyal medyayı aktif halde kullanıyor.

3 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

39 yaşındaki şarkıcı sık sık paylaştığı yarı çıplak fotoğraflarla gündemde. Bu tercihi nedeniyle hayranlarını endişelendiren Spears konuya açıklık getirdi.

4 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

Spears, "Size vücudumun başka fotoğraflarını göstermeden önce… Vücudumu sergilemekle ilgili düşüncelerimi anlamanızı istiyorum" diye yazdı.

5 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

Hukuk mücadelesi istediği gibi gitmeyen şarkıcı "Bence seksi herhangi bir kadın üstündeki kıyafetten kurtulmak istediğinde hemen tepki vermek epey çarpık.Hayır. Striptiz kulübünden ya da bir performanstan bahsetmiyorum. Sadece pratik meseleden, yazın arabadayken aptal uzun kollu bir gömlek giydiğinizi fark etmekten bahsediyorum" dedi.

6 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

Spears sözlerine; "Bir kat kıyafetten kurtulan tüm kadınların tepkisi anında 'Daha iyi hissediyorum' oluyor. Bu yüzden daha iyi göründüğünüzü düşünüyorsunuz" diye devam etti.

7 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

Spears görünüşü yüzünden aşırı utanç verici, milyarlarca şovu olduğunu söyledi ve "Kimsenin bedenimdeki büyük gamzeyi görmesini istemiyorum ama performans sergilemenin beni vücudumla ilgili çok fazla düşünmeye sevk ettiğine inanıyorum ve bu çekici değil" dedi.

8 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

Britney Spears sözlerine şöyle devam etti "Her neyse, bahse girerim neden şimdi vücudumu sergilediğimi merak ediyorsunuz. Çünkü bu dünyaya gelirken de çıplaktım ve dürüst olmak gerekirse, dünyanın ağırlığını omuzlarımda taşıdığımı hissediyorum ve bu kendimi böyle görmemi sağladı."

9 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

"Kendimi daha hafifken görmek istedim. Çıplakken. Doğduğum gibiyken. Geri dönüp fotoğrafların çekildiği anlara baktığımda kendimi en saf halimle görmek çılgın bir psikoloji. Acının, incinmenin, gözyaşlarının ve ağır yüklerin ben olmadığımı kanıtlıyor."

10 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

"Pop yıldızı, "Hayır. Hayatımın geri kalanında üstsüz fotoğraflar çekmeyeceğim çünkü bu sıkıcı olurdu" diye devam etti.

11 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

Spears "Ama aydınlanmanız gerektiğinde kesinlikle yardımı dokunuyor. Şunu da kabul etmeliyim ki gömleğimi çıkardıktan sonra Free Britney yazan yorumlar gerçekten çok komikti" dedi.

12 / 13 Britney Spears yarı çıplak!

Şarkıcı, Free Britney (Britney'e Özgürlük) hareketinin yaklaşık üç yıl önce pembe tişörtlerle başladığını onayladı. Spears açıklamasını "Bu hareketin hayal edebileceğinizden çok daha derin bir anlamı var… Hayranlarım hep çok muhteşemdi ve hepinizi seviyorum" diye sonlandırdı.

13 / 13 Britney Spears yarı çıplak!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap