SON DAKİKA


Foto Galeri > Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Ölen kızlarının cesedini mezardan çıkartıp 88 bin TL'ye sattılar

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Ölen kızlarının cesedini mezardan çıkartıp 88 bin TL'ye sattılar

14 Aralık 2020 Pazartesi - 14:20

Çin'in Hebei eyaletinde binlerce yıldır devam eden ölüleri evlendirme geleneğinin bir parçası olarak bir aile, 12 yıl önce ölmüş kızlarının cesedini mezardan çıkartıp hayalet gelin olması için 88,000 TL karşılığında başka bir aileye sattı.

1 / 5 Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Ölen kızlarının cesedini mezardan çıkartıp 88 bin TL'ye sattılar

Çin'de binlerce yıldır devam eden ölüleri evlendirme geleneğinde, ölen kişiler bekar biriyle evlendirildiğinde, o kişinin öbür dünyada yalnız kalmadığına ve bu tür evliliğin gelecek jenerasyonlara şans getirdiğine inanılıyor.

2 / 5 Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Ölen kızlarının cesedini mezardan çıkartıp 88 bin TL'ye sattılar

Cesedi ailesi tarafından satılan Kang da onlardan biri. Kang isimli kadın, 12 yıl öncesi kocası ile kavga ettikten sonra yaşamına son vermişti. Kocası Li Zhong, Kang için bir türbe yapıp türbeyi mücevher ve altınlarla donattı.

3 / 5 Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Ölen kızlarının cesedini mezardan çıkartıp 88 bin TL'ye sattılar

Li, geçen hafta karısının mezarına gittiğinde mezarla oynandığı ve karısının cesedinin çalındığı görünce polise haber verdi.

4 / 5 Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Ölen kızlarının cesedini mezardan çıkartıp 88 bin TL'ye sattılar

Polisin yaptığı soruşturma sonrası, kadının cesedinin anne ve babası tarafından çıkartılıp, bekar oğullarını trafik kazasında kaybeden bir aileye sattığı tespit edildi. Kang ve trafik kazasında ölmüş adamın cesetleri her iki ailenin katıldığı bir seremoni ile beraber evlendirilip aynı mezara gömüldü.

5 / 5 Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Ölen kızlarının cesedini mezardan çıkartıp 88 bin TL'ye sattılar

Kang'ın annesi yaptığı açıklamada kızının ruhunun diğer dünyada yalnız kalmaması için cesedini, hayalet gelin olarak sattığını söyledi. Geleneklere göre ölülerin yanı sıra ölü ve sağ kişilerde törenle evlendiriliyor.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap