SON DAKİKA


Foto Galeri > Berrak Tüzünataç eleştirileri tiye aldı!

Berrak Tüzünataç eleştirileri tiye aldı!

18 Aralık 2020 Cuma - 10:00

Üstsüz pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Berrak Tüzünataç şimdilerde de Ali Yörenç ile aşk yaşıyor. Ünlü oyuncu önceki gün spor yaparken Bebek'te görüntülendi.

1 / 6 Berrak Tüzünataç eleştirileri tiye aldı!

Üstsüz pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Berrak Tüzünataç şimdilerde de Ali Yörenç ile aşk yaşıyor. Ünlü oyuncu önceki gün spor yaparken Bebek'te görüntülendi.

2 / 6 Berrak Tüzünataç eleştirileri tiye aldı!

Güzel oyuncu, eski sevgilisi Birkan Sokullu'yla olan fotoğraflarını Instagram'dan kaldırmadığı için eleştirilmesine, "Ben kimseye, 'Bunu niye paylaştın?' ve 'Bunu niye silmedin?' diye bir şey sorma hakkımın olduğunu düşünmüyorum. Herkes keyfine baksın" dedi.

3 / 6 Berrak Tüzünataç eleştirileri tiye aldı!

Tüzünataç, "Pandemi döneminiz nasıl geçiyor?" sorusuna, "Depresyona girmeden üreterek ve görüşebildiğimiz mesafede buluşarak, delirmeden bu süreci atlatmaya çalışıyoruz" yanıtını verdi.

4 / 6 Berrak Tüzünataç eleştirileri tiye aldı!

36 yaşındaki güzel, yılbaşında uygulanacak dört günlük sokağa çıkma yasağıyla ilgili, "Evde kapalıyız, hiç eğlenmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

5 / 6 Berrak Tüzünataç eleştirileri tiye aldı!

"SAYGISIZLIK YAPIYOR"

Ünlü oyuncular Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokullu, üç yıllık aşklarını 2018'de noktalamış, ayrılık haberi ile uzun süre magazin gündeminde yer almışlardı

6 / 6 Berrak Tüzünataç eleştirileri tiye aldı!

Tüzünataç'ın 'fotoğraf' (18 Temmuz 2017 tarihinde Uzak Doğu tatilinde verdikleri poz) ısrarı, sosyal medyada "Kendisi ve Sokullu'nun hayatındaki insanlara da saygısızlık yapıyor" şeklinde yorumlara neden olmuştu.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap