SON DAKİKA


Foto Galeri > Beni tekmeleyip kapının önüne attı!

Beni tekmeleyip kapının önüne attı!

12 Mayıs 2020 Salı - 12:31

Oyuncu Sevcan Yaşar, şiddet uyguladığı iddiasıyla Sermiyan Midyat'la geçtiğimiz hafta karakolluk olmuştu. Midyat bu iddiaları reddetti. Konuyla ilgili sessiz kalan Sevcan Yaşar ise yaşadıklarını Günaydın'dan Tuba Kalçık'a anlattı.

1 / 8 Beni tekmeleyip kapının önüne attı!

Oyuncu Sevcan Yaşar, şiddet uyguladığı iddiasıyla Sermiyan Midyat'la geçtiğimiz hafta karakolluk olmuştu. Midyat bu iddiaları reddetti. Konuyla ilgili sessiz kalan Sevcan Yaşar ise yaşadıklarını Günaydın'dan Tuba Kalçık'a anlattı.

2 / 8 Beni tekmeleyip kapının önüne attı!

'DAHA ÖNCE DE ŞİDDETE MARUZ KALDIM'Yaşar, "Daha önce de şiddete maruz kaldım ama hep sustum. O gece beni dövdü, yerde sürükledi ve kapının önüne attı" dedi. İşte Sevcan Yaşar'ın Tuba Kalçık'a yaptığı o açıklamalar:

3 / 8 Beni tekmeleyip kapının önüne attı!

"Sermiyan'ın psikolojik ve fiziksel şiddetine 'Aman oloay basına yansımasın' diye hep sessiz kaldım. Ama olay artık sevimsiz bir hal almaya başlayınca ayrılmaya karar verdim."

4 / 8 Beni tekmeleyip kapının önüne attı!

'POLİSİ ARADIĞIMI DUYUNCA KAPIYI KIRDI'"4 Mayıs'ta ona ayrılmak istediğimi söyledim. Eşyalarımı toplarken şiddete uğradım. Kendimi banyoya kitledim ve 155'i aradım. Polisi aradığımı duyan Sermiyan kapıyı kırdı. Üstüme düşen kapı, yüzümde ve vücudumda ciddi hasara neden oldu. Hızını alamayan Sermiyan, beni teklemedi; kolumdan sürükleyerek kapının önüne attı."

5 / 8 Beni tekmeleyip kapının önüne attı!

"O sürükleme sırasında kolumda kas yırtığı oluştu.Bu durum darp raporunda da ayrıntılı şekilde mevcut. O an yaşanan gürültü patırtıyı kapıcı duymuş. Beni kapıda darp edilmiş halde bulan oydu. Sonra polisler geldi. Eve çıkıp işlemleri yaptılar. Beni hastaneye götürdüler ve darp raporu verildi."

6 / 8 Beni tekmeleyip kapının önüne attı!

"Sermiyan, şiddete karakolda da devam etti. Polislere bile saldırdı. Beni 'şikayetçi olmayacaksın' diye tehdit etti. Ancak o anlar karakoldaki güvenlik kamerası sayesinde kayda alındı."

7 / 8 Beni tekmeleyip kapının önüne attı!

"Sermiyan her zamanki gibi bunları inkar edebilir ama üstüne basa basa söylüyorum tüm delil ve görüntüler avukatımda var. Bu ara vücudumdaki ağrılardan uyuyamıyorum."

8 / 8 Beni tekmeleyip kapının önüne attı!

Öte yandan Yaşar, polisi beklerken aklı hala evde kalan köpeğindeymiş. Kendi halini unutup, kapıcıya "Evde köpeğim kaldı. Ona da bir şey yaparsa, onu da almalıyım" diyerek ağlamış.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap