SON DAKİKA


Foto Galeri > Balıkçı, ağına takılanı görünce dehşete düştü!

Balıkçı, ağına takılanı görünce dehşete düştü!

23 Mart 2021 Salı - 14:23

39 yaşındaki balıkçı, yakaladığı kurt yılan balığını görünce hayatının en korkunç anını yaşadı.

1 / 9 Balıkçı, ağına takılanı görünce dehşete düştü!

Nate Iszac, bu ayın başlarında Alaska kıyılarında devasa kurt yılan balığı yakaladı ve tekrar suya atmadan önce o anları ölümsüzleştirmek istedi.

2 / 9 Balıkçı, ağına takılanı görünce dehşete düştü!

Güçlü çeneleri ve tehlikeli ısırığıyla bilinen kurt yılan balığı, sığ sulardan yaklaşık 200-220 metrelik derinlikteki sularda bulunuyor. 7 metreden fazla büyüyebilen bu balıklar, güçlü çenelerini avlarını ezmek için kullanıyor.

3 / 9 Balıkçı, ağına takılanı görünce dehşete düştü!

39 yaşındaki Nate Iszac, bu ayın başlarında Alaska kıyılarında korkunç görünümlü balığı yakaladı, devasa çenesine ve keskin dişlerine çok yakından baktı.

4 / 9 Balıkçı, ağına takılanı görünce dehşete düştü!

Uzun süredir balıkçılıkla uğraşan Nate, daha sonra kurt yılan balığı olarak tanımlanan yaratıkla birkaç fotoğraf çektirdi. Nate, "Onu gördüğümüzde bir hayli gerildik" dedi.

5 / 9 Balıkçı, ağına takılanı görünce dehşete düştü!

"Onları daha önce görmüştüm ve çok sert ısırabileceklerini biliyorum, bu yüzden temkinliydik." ifadelerini kullanan Nate Iszac, ABD'nin Oregon eyaletinde yaşıyor.

6 / 9 Balıkçı, ağına takılanı görünce dehşete düştü!

Nate, 9 Mart'ta Alaska'daki Akutan Adası'nın hemen açıklarındaki Bering Denizi'nde devasa kurt yılan balığını yakaladı. Ancak Facebook için birkaç fotoğraf çektikten sonra yılan balığını denize geri attı ve zarar görmeden yüzerek uzaklaştığını söyledi.

7 / 9 Balıkçı, ağına takılanı görünce dehşete düştü!

'DİŞLERİ KORKUNÇ GÖRÜNÜYOR'

Sosyal medyadaki fotoğrafları gördükten sonra yorum yapan bir kişi "Bu gerçek bir deniz canavarı!" ifadesini kullandı. Bir diğer sosyal medya kullanıcısı da "Seni ısırmadığına sevindim, dişleri korkunç görünüyor" diye yazdı.

8 / 9 Balıkçı, ağına takılanı görünce dehşete düştü!

ÜÇ TÜRÜ BULUNUYOR

Kurt yılan balığının üç türü bulunuyor. Benekli kurt yılan balığı, Atlantik kurt yılan balığı ve Kuzey Atlantik kurt yılan balığı olmak üzere üç türü bulunan balık, kuzey Atlantik ve Pasifik Okyanusu'nda yaşıyor.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap