SON DAKİKA


Foto Galeri > Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

03 Temmuz 2018 Salı - 15:10

1 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan ve ekranlar boy göstermeyen güzel şarkıcı Aşkın Nur Yengi, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

2 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

Alışveriş yaparken görüntülenen Aşkın Nur Yengi, tatil için alışveriş turuna çıkmıştı. Güzel popçu, telaşlı haliyle dikkat çekti.

3 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

Aşkın Nur Yengi, orta öğrenimine devam ettiği sıralarda 1981 yılında Onno Tunç orkestrasında Sezen Aksu'nun vokalisti olarak çalışmaya başladı.

4 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

1987 yılında Harun Kolçak'la birlikte Grup Periyod adıyla "Güzel Şeyler Söyle" adlı şarkıyla Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye Finalleri'ne katıldı ancak başarılı olamadı ve o yıl Türkiye'yi Seyyal Taner temsil etti.

5 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

1990 yılında Aşkın Nur Yengi yayınladığı Sevgiliye adlı ilk albümü ile büyük beğeni kazandı. 2 milyon satışa ulaşan albümdeki tüm şarkılar birer hit oldu.

6 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

Müzik albümlerinin yanı sıra değişik projelerde de yer Aşkın Nur Yengi 1980'li yıllardan bu yana birçok reklam müziği seslendirdi.

7 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

Aynı yıl yine Levent Kırca ve ekibiyle birlikte Olacak O Kadar adlı güldürü programında rol aldı ve programın müzik direktörlüğünü üstlendi.

8 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

2011 yılında Aşkın Nur Yengi, Yok Böyle Dans isimli yarışmada birçok ünlü ile birlikte dans yeteneğini de gözler önüne serdi.

9 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

2011 yılında Aşkın Nur Yengi, Yok Böyle Dans isimli yarışmada birçok ünlü ile birlikte dans yeteneğini de gözler önüne serdi. Aşkın Nur Yengi,2006 yılında Haluk Bilginer'le evlendi ve bu evlilikten bir kızı oldu

10 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

İşte Aşkın Nur Yengi'nin son hali...

11 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı

13 / 13 Aşkın bu ne hal! Son görüntüsü içler acısı





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap