SON DAKİKA


Foto Galeri > "Annem torun istiyor"

"Annem torun istiyor"

05 Ekim 2020 Pazartesi - 09:49

Yapımcılığını ve yönetmenliğini kendisinin yapacağı ve başrolünü annesi Türkan Şoray'a vereceği bir proje hazırlığı olduğu yönünde çıkan dedikoduların asılsız olduğunu belirten Ünal, "Annem televizyonda olmak istemiyor. Yapılırsa çok mükemmel bir şey

1 / 6 "Annem torun istiyor"

Yapımcılığını ve yönetmenliğini kendisinin yapacağı ve başrolünü annesi Türkan Şoray'a vereceği bir proje hazırlığı olduğu yönünde çıkan dedikoduların asılsız olduğunu belirten Ünal, "Annem televizyonda olmak istemiyor. Yapılırsa çok mükemmel bir şey olması lazım ama şu an elimizde öyle bir şey yok" dedi.

2 / 6 "Annem torun istiyor"

Annesi Türkan Şoray'ın torun istediğini dile getiren Yağmur Ünal, "Tabii ki de bunlar işin esprisi" dedi.

3 / 6 "Annem torun istiyor"

İleride ablası Irmak Ünal'la aralarında geçebilecek bir miras tartışması olabilmesine ihtimal dahi vermeyen Ünal, "Öyle insanlar değiliz" diyerek bu konuya noktayı koydu.

4 / 6 "Annem torun istiyor"

Dj Can Balta ile ilişkilerinin iyi gittiğini belirten Ünal, sevgilisini ailesiyle tanıştırıp tanıştırmaması hakkında ser verip sır vermedi.

5 / 6 "Annem torun istiyor"

Yağmur Ünal, daha sonrasında arkadaşlarıyla birlikte taksiye binerek uzaklaştı.

6 / 6 "Annem torun istiyor"

Yağmur Ünal ile Can Balta, geçtiğimiz aylarda da Kuruçeşme'de birlikte görüntülenmişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap