SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Zam zam yine zam! Market çalışanlarının 'etiket' paylaşımı olay oldu

Zam zam yine zam! Market çalışanlarının 'etiket' paylaşımı olay oldu

11 Kasım 2021 Perşembe - 16:17




Dolar kuru rekor üstüne rekor kırarken temel tüketim malzemelerine gelen zamların da ardı arkası kesilmiyor. Bazı market çalışanlarının sosyal medyada paylaştığı fiyat etiketleri gündeme oturdu.





Artan enflasyonla birlikte meydana gelen hayat pahalılığı vatandaşı zorlamaya devam ederken temel tüketim ürünlerinde zamların ardı arkası kesilmiyor.

İğneden ipliğe kadar hemen hemen Türkiye'deki bütün ürünlere gelen zamlar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Vatandaşlar ise AKP'nin söylediği yüzde 20'lik enflasyon oranına pek güvenmiyor. Son günlerde bir çok ürüne gelen zamlar gerçek enflasyon oranını yüzde 35'lere kadar çıkarmış durumda.

Son günlerde marketlerdeki ürünlere gelen zamlar sonrası market çalışanları eski ve yeni etiketleri sosyal medya hesaplarında paylaşıyor.

Paylaşımlarla ilgili sosyal medya hesaplarından yorum yapan vatandaşlar ise 'benim para algım bozuldu artık ne pahalı ne ucuz anlayamıyorum' ifadelerini kullandı.

İşte sosyal medyada paylaşılan zamlı etiketlerden bazıları...


 

 

 

 

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap