SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Yatırımcı ne yapmalı? İslam Memiş'ten 'altın' değerinde tavsiye

Yatırımcı ne yapmalı? İslam Memiş'ten 'altın' değerinde tavsiye

06 Şubat 2022 Pazar - 15:54




Altın yorumları dendiğinde ilk akla gelen ekonomistlerden olan İslam Memiş, gram altın hakkında son yorumlarını paylaştı. İşte İslam Memiş 6 Şubat gram altın yorumları...





Altın yorumları dendiğinde ilk akla gelen ekonomistlerden olan İslam Memiş, dolar ve altın yatırımcısı için yeni yorumlarını paylaştı. Yatırım tavsiyesi vermediğini söyleyen İslam Memiş, gram altın ve gümüş yatırımının fiziki yapılması gerektiğini söyledi. Yatırımcıların dikkat etmesi gereken bir senede olduğumuzu dikkat çeken ve 2022’nin çok ama çok zor geçeceğini söyleyen İslam Memiş, altın yorumlarını paylaştı.

Altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirme yapan İslam Memiş, yatırımcıya mutlaka döviz de alın önerisini getirdi ve şunları söyledi: “Altın ve kripto para piyasası arasında bir ilişki var. Altın satanlar kripto para alıyor kripto para satanlar altın alıyor. Sermaye yön ve el değiştiriyor. FED'in faiz kararları, enflasyon, birçok olumsuz etkeni göz önünde bulundurduğumuz zaman 2022 yılında kafalar karışık olacak. O yüzden yatırımcısına son bir aydır sepeti tavsiye ediyorum. Sepetin içinde döviz de, kripto para da, emtia da, TL de olsun”. diyerek yatırımcılara çoklu alım yapma tavsiyesinde bulundu.

DOLAR VE ALTIN BERABER YARIŞACAK

FED’in politikası gereği dolar fiyatlarında artış beklediğini söyleyen altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, “Dolar ve altın beraber yarışacak. Sepet yapmak bu yüzden çok önemli bir karar. Yatırımcılar kendisini korumak için altın, kripto para alacak. Topyekun enstrümanı tercih etmektense kademeli sepet yaparak 2022 yılını tamamlamak hayati oranda olacak…” diyerek sepet tavsiyesini yineledi.

GRAM ALTIN BEKLENTİSİNDE BOZULMA OLMADI


Gram altında 2022 için 1.450 TL beklentisinde bozulma olmadığını söyleyen İslam Memiş, “1960 hatta 2000 dolar seviyesindeki ons altın ve FED’in faiz kararıyla tüm dünyada doların değer kazanacak olması nedeniyle gram altın fiyatı üzerinde yaptığım çalışma bana yıl içinde gram altının 1450 lirayı göreceğini işaret ediyor” ifadelerini kullanarak sözlerini sonlandırdı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap