SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Ünlü ekonomistin asgari ücret hesabı olay oldu!

Ünlü ekonomistin asgari ücret hesabı olay oldu!

07 Şubat 2020 Cuma - 10:21




Ekonomist ve Sözcü köşe yazarı Murat Muratoğlu, asgari ücrete ilişkin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ın açıklamasını "Tam 32 kere Avrasya Tüneli'nden geçip, geri dönebilirsiniz" diyerek eleştirdi.





Sözcü köşe yazarı Murat Muratoğlu, asgari ücretle ilgili bir eleştiri yazısı kaleme alarak; "Çalışan değil, bildiğin köle arıyorlar. Bedavaya yakına çok çalışacak, izin yapmayacak, aç yaşayacak insanlara bakıyorlar. " dedi.

İŞTE MURATOĞLU'NUN YAZISI :

Aramızda binlerce nankör var! Verilen asgari ücreti beğenmiyorlar. Halbuki Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı “asgari ücretin satın alma gücü birçok Avrupa ülkesinden daha iyi” olduğunu söyledi. Sahi bugüne kadar Avrupa'dan Türkiye'ye çalışıp para kazanmak için gelen kaç kişi?

Sosyal hizmetler, aile, çalışma… Üçü bir arada… Yanlış hesaplayacak hali yok ya… Nankörlük yapma! Neler neler yapılır o parayla…

Tam 32 kere Avrasya Tüneli'nden geçip, geri dönebilirsiniz. Bu yıl şubat ayı 29 gün çekiyor, tam 3 günün parası da cebinizde kalıyor. Tabii martta geçerseniz kalan 1 günlük ücret ile idare edeceksiniz.


Murat Muratoğlu'nun yazısının tamamı için...

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap