SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Ünlü analist altın fiyatları için uyardı: Bu seviyelere hazır olun!

Ünlü analist altın fiyatları için uyardı: Bu seviyelere hazır olun!

30 Kasım 2021 Salı - 17:14




Altın fiyatlarındaki dalgalanma sürerken yatırımcılar altın fiyatlarına ilişkin uyarılarda bulundu. Dünyaca ünlü iki analist, altın hakkında yorumlarını paylaştı.





Pandemi ve ekonomik kriz nedeniyle dalgalanma yaşayan altın fiyatları yatırımcısını düşündürüyor. Güne yükselişle başlayan altının gram fiyatı önceki kapanışa göre yüzde 0,4 artışla 741,7 liradan işlem görüyor. Dünya ünlü analist Rajan Dhall 1777 dolar seviyesindeki mevcut dalganın dip seviyesi olarak odakta olabileceğini düşünüyor. 

TODD HORWITZ: ALTIN BU SEVİYELERDE SATILMALI

 Uluslararası ticaret danışmanı BubbaTrading’in piyasa stratejisti Todd Horwitz de altın fiyatına yönelik tahminlerde bulundu. Horwitz’e göre altın için bir sonraki destek seviyesi 1.750 dolar; bu başarısız olursa, 1.700 dolar oyunda. Altının burada biraz destek bulması gerektiğini belirten Horwitz, bu seviyeden bir ralli yaşanması durumunda satış fırsat olabileceği değerlendirmesinde bulunarak şunları söyledi:

"Altın buralarda biraz destek bulmalı; en iyi eylem konsolidasyon olacaktır. Buradan bir ralli görülürse, düşüş ve satış fırsatı olur. Dik düşüş de devam edebilir, ancak sıçrama bir veya iki gün kadar uzakta. Bu sıçrama sırasında satılmalı, direnç 1.810 dolarda."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap