SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Tesla (TSLA) token resmen satışta! Tesla token fiyat

Tesla (TSLA) token resmen satışta! Tesla token fiyat

13 Nisan 2021 Salı - 11:44




Tesla bu kez coin işine girdi. Tesla TSLA token satışa başladı. TSLA token nereden satın alınır? Hangi kripto para borsasında Tesla TSLA coin satılıyor?





Tesla (TSLA) tokenler satışa sunuldu. Tesla seven, Elon Musk takip edenler dikkat! Tesla'nın coinleri piyasaya sürüldü ve satışlar bazı borsalarda başladı. Yatırım yapmak isteyenler, Tesla (TSLA) token hangi borsalarda listeleniyor diyenler için işte detaylar. Emlak Pencerem / Ekonomi Haberleri - 13 Nisan 2021 - İstanbul Dünya devi Tesla bu kez kripto olarak karşımıza çıktı. Elon Musk, başta DogeCoin olmak üzere Bitcoin (BTC) yatırımları ile sıkça gündemde yer alırken bu sefer sahibi olduğu Tesla için token üretmeye başladı. Tesla token satışa çıktı. Peki Tesla (TSLA) token ne kadar, kaç USD? TSLA token nereden nasıl satın alınır?

Her yeni gün farklı bir şirket, yeni bir coin veya token çıkarmak için çaba sarfediyor. BU kez Elon Musk'ın patronu olduğu coinlerle sıkı fıkı olan Tesla token piyasaya resmen sürüldü. Geçtiğimiz ay bitcoin ile Tesla elektrikli otomobillerin satışının başladığı dünya genelinde şimdide Musk'ın Teslası'nın tokenleri piyasada.

Türkiye'de yatırımcı tarafından sevilen ve takip edilen Elon Musk ve Tesla'nın yeni token'ları ne kadar talep görecek bilinmez ancak şimdiden bir ilgi oluştuğu kesin.  Tesla, elektrikli otomobil üreticisine yatırım yapmanın yeni bir yolunu bu kez kripto para ile keşfetti. Hemen uygulamaya koyarak piyasaya sürmeyi başardı. Tesla TSLA token resmen satışta! Dünyanın en büyük kripto para birimi borsalarından biri olan Binance , bugün Tesla'nın hissesine bağlanan ilk token ile başlayan Sıfır Komisyonlu Alım Satılabilir Hisse Senedi Jetonlarının (token) lansmanını duyurdu.

Şirket, bu yeni hisse senedi belirteci ürününü açıkladı: “Binance Hisse Senedi Jetonları, bekleyen jetonları temsil eden temel menkul kıymetlerden oluşan bir saklama portföyü tarafından tamamen desteklenen sıfır komisyonlu dijital belirteçlerdir. Hisse senedi token sahipleri, potansiyel temettüler de dahil olmak üzere temel hisselerin ekonomik getirisi için hak kazanır. " TSLA belirtecinin fiyatı, ABD dolarının değerine bağlı bir kripto para birimi olan BUSD'ye bağlanacak: Listelenecek ilk Binance Hisse Senedi Jetonu Tesla Inc.'dir (TSLA). TSLA / BUSD çifti için ticaretin 12 Nisan tarihinde 13:35 (UTC) 'de açılması planlanlanmış durumda.. Kullanıcılar, Binance web sitesinde Tesla hisselerinin kesirli alım  satımını yapabilecekler . Binance, platformu neden önce Tesla'nın hissesi ile başlatmaya karar verdiğini açıklamadı, ancak otomobil üreticisinin hisseleri , ABD'deki Robinhood ve Kanada'daki Wealtsimple Trade gibi bireysel yatırımcılar için genellikle hisse senedi alım satım platformlarında en popüler olarak yer alıyor .

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap