SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Tatil kredisi: 6 ay geri ödeme yok

Tatil kredisi: 6 ay geri ödeme yok

01 Haziran 2020 Pazartesi - 11:31




Tatil yapmak isteyen ve Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank aracılığıyla maaş alan emekli ve çalışan müşterilerin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda kredi verilecek. 10 bin TL'ye kadar kredide 6 ay ödeme yok.





Emekli, memur, işçi, milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor  kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank aracılığıyla maaş alan emekli ve  çalışan müşterilerin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun  şartlarda kredi verilecek. Turizm sektörünü desteklemek amacıyla kamu  bankalarıyla anlaşma yapacak seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için  başvuran müşterilere 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun  şartlarda finansman imkanı sunulacak. Söz konusu kredinin 1. ve 2. taksitleri ilgili firma ve banka  tarafından ödenecek, müşterilerin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacak. Bu  kapsamda müşterilerin kullanacağı kredinin faizi aylık yüzde 0,67'ye denk  gelecek.Uygulamaya dahil olacak firmalar, bankaların web sitesinde  yayımlanacak.
 Örnek ödeme tablosu şöyle:  Seyahat acenteleri ile yapılacak anlaşmalarla vatandaşlara tatil  paketleri, kredi kartlarıyla 3 ay ödemesiz, devamında 15 taksitle ödeme ile  toplam 18 ay peşin fiyatına, faizsiz satın alabilmeleri imkanı sağlanacak.Üye iş yeri kampanya anlaşması yapılan firmalar, bankaların web  sitesinde yayımlanacak. Tatil destek kredi paketine başvuru tarihi ve kanalı ise bu hafta  içerisinde açıklana

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap