SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Selçuk Geçer'den asgari ücret tepkisi: "Bu nasıl zam la?"

Selçuk Geçer'den asgari ücret tepkisi: "Bu nasıl zam la?"

16 Aralık 2021 Perşembe - 19:40




Ekonomist Selçuk Geçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda asgari ücret zammına tepki gösterdi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 7 milyon kişiyi ilgilendiren 2022 senesi asgari ücretini açıkladı. Asgari ücret yeni yılda  4 bin 253 TL olduğu duyuruldu.  Ekonomist Selçuk Geçer kararın açıklanmasının ardından asgari ücret zammına tepki gösterdi.

"BU NASIL ZAM LA?"

Ekonomist Selçuk Geçer twitter hesabından yaptığı paylaşımda geçen seneki asgari ücrete göre dolar olarak maaşın eksildiğine dikkat çekerek, "Hesap yapıyom yapıyom işin içinden çıkamıyom...Bi el atıverin a dostlar...272 dolar eksi 384 dolar eşittir EKSİ 102 DOLAR ÇIKIYOOOO... BU NASIL ZAM LAAA?" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ekonomist Selçuk Geçer, "Asgari ücret zammı açıklandı; eksi 100 DOLAR... AMA SİZ DOLARA GÖRE BAKMAYIN. Yılbaşında 384 dolar olan asgari ücreti yıl sonunda 272 dolar olarak açıklayan ve zaten alınamayan vergiyi vergi indirimi gibi gösteren Başkanımıza teşekkürler. Bu arada ÇIĞ GİBİ BÜYÜYECEK İŞSİZLİK İÇİN DE " ifadelerini kullanarak işsizliğin artacağını ifade etti. 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap