SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Selçuk Geçer'den 17'yi aşan dolar kurunda yeni rakam! Koşarak gidecek

Selçuk Geçer'den 17'yi aşan dolar kurunda yeni rakam! Koşarak gidecek

06 Temmuz 2022 Çarşamba - 11:17




Dolar kuru bugünde yeni seviyelerle işlemler görüyor... Selçuk Geçer 17'yi aşan dolar kuru karşısında yeni dolar tahmini yaparak yatırımcısını uyardı. Dolar kuru koşa koşa gidiyor...





Selçuk Geçer dolar kurunda yaşanan pozitif seyri yorumladı dolar kuru tahmini yaptı… Dolar kuru dünkü işlemlerine 16,82 TL seviyesinden başladı ama gün ortasında, iki haftalık aradan sonra 17,00 üzerine test etti. Bayram öncesi dolar kuru üzerinde yaşanan bu hareketlilik dolar al-sat yapan ve borcu olanları daha meraklandırdı. Selçuk Geçer dolar yorumu ile önümüzdeki süreçte dolar kurunun geleceği ilk seviyeyi verdi.

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR KURUNDA BOMBA TAHMİN

Dolar kurunu son süreçte yeniden ateş bastı. Selçuk Geçer dolar kurunun dün 2 haftalık aranın ardından 17,00 TL seviyesini aşması sonrası yeni bir dolar kuru tahmini yaptı. Dolar yorumu ile dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer bu sabah saatlerinde dolar kuru yükselir mi, dolar daha çıkar mı, dolar düşer mi yönünde sorular ışığında yaptığı yeni dolar yorumunda ilerleyen süreçte de dolar kurunun yükseleceğine dikkat çekti.

DOLAR KURU TAHMİNİ: DOLAR KOŞA KOŞA GİDECEK

Selçuk Geçer, dolar kuru tahmini için 17,80 TL’yi telaffuz etti. Geçer, sosyal medya platformu Twitter hesabından, dolar kuru yaptığı tahmin için, “Göreceksiniz koşa koşa gidecek” yorumunda bulundu.


Dolar kuru önceki günü 17,0054 seviyesinde yaptı. 

Bu arada dolar endeksi seviyesi son yirmi yılın en yüksek seviyesine ulaştı. TL’de dahil olmak küresel para birimleri karşısında değer kazanmaya devam ediyor. FED’in temmuz toplantısında politika faizi 75 baz puan artırılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap